مواد لازم برای 2 نفر:
ران مرغ: 2 عدد
فلفل دلمه: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 50 گرم
حبه سیر: 2 عدد
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
سرکه انگور: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1 - پوست رانها را کنده و کاملا با پودر فلفل شیرین آغشته کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید
2 - پیازچه ها را حلقه حلقه کنید سیر را له کنید آن را با سس سویا، سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید. پیازچه ها را اضافه کرده و روی رانها بریزید.
3 - در ظرف را بسته و 12 دقیقه با توان 360 وات حرارت دهید. هر 5 دقیقه یک بار آنها را بر گردانید (مدت زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: