خرید 14 فروند ایرباس توسط شرکت هوایی TACA

جام جم آنلاین: شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس روز سه شنبه 14 دسامبر با صدور بیانیه ای اعلام کرد شرکت هوایی TACA قرارداد سفارش قطعی خرید 14 فروند ایرباس A320 را با این شرکت امضا کرده است.
کد خبر: ۵۴۳۱۲

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، در بیانیه شرکت ایرباس تاکید شده با این سفارش قطعی شرکت هوایی TACA تعداد هواپیماهایی که ایرباس باید به TACA تحویل دهد از 12 فروند به 26 فروند افزایش یافته است.

 taca1

قیمت کاتالوگ هر فروند ایرباس A320 حدود 50 میلیون دلار است.
شرکت هوایی TACA در مجموع 5 فروند ایرباس A319 ، 16 فروند ایرباس A320 و 5 فروند ایرباس A321 براساس قرارداد اخیر و قرارداد قبلی خود به شرکت ایرباس سفارش خرید داده است.

taca4

تحویل این هواپیماها از سال 2006 آغاز و تا سال 2009 خاتمه خواهد یافت.
شرکت TACA یک شرکت هوایی چند ملیتی امریکای لاتین است که مقر آن در کشور ال سالوادور است و از شرکت های هوایی ال سالوادور ، کاستاریکا ، گواتمالا و نیکاراگوئه تشکیل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها