داریوش بابائیان:

«گدایان»؛ با محوریت تعهد به اخلاق اسلامی به زودی جلوی دوربین می‌رود

گروه هنر: فیلم تلویزیونی «گدایان» به تهیه‌کنندگی داریوش بابائیان با نگاهی به ناهنجاری‌های اجتماعی و متعهد بودن به اخلاق انسانی و اسلامی برای پخش در ایام نوروز طی هفته جاری جلوی دوربین می‌رود.
کد خبر: ۵۴۱۹۶۷

داریوش بابائیان، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) درباره جدیدترین کار خود گفت: فیلم تلویزیونی «گدایان» را تا سه روز آینده جلوی دوربین می‌بریم. این کار یک اثر اجتماعی با لایه‌های طنز است که در آن به نا‌هنجاری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود. در این کار ارزیابی می‌شود که متعهد بودن به اخلاق انسانی و اسلامی تا چه حد می‌تواند مشکلات پیش روی جامعه شهری را برطرف کند.
وی افزود: این فیلم تلویزیونی برای شبکه 3 تولید می‌شود؛ کاری که تمام تلاش ما این است که آن را برای پخش در ایام نوروز آماده کنیم. فیلم در تهران تصویربرداری خواهد شد و تمامی بازیگران و عواملش انتخاب شده‌اند که به زودی نام آنها اعلام خواهد شد؛ این کار را سیامک خواجه‌وند کارگردانی خواهد کرد.

این تهیه‌کننده در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: جدا از تله فیلم فوق، دو فیلم سینمایی «اینجا آخر دنیاست» و «دزدان خیابان جردن» را هم در اکران داریم؛ دو کاری که با توجه به زمان اکرانش فروش معقولی داشته‌اند. فیلم «اینجا آخر دنیاست» اولین تجربه تصویری الناز شاکردوست است که در سال 83 تولید شده و کارگردانی آن را «شراره یوسف‌نیا» و «ابراهیم بخشی» بر عهده داشته‌اند.

این تهیه‌کننده ادامه داد: این کار در ژانر وحشت تولید شده و در آن به موضوعات ماورالطبیعی پرداخته می‌شود. این فیلم که بعد از سال‌ها روی پرده می‌رود بلافاصله بعد از اکران در شبکه نمایش خانگی پخش خواهد شد.

وی ادامه داد: الناز شاکردوست، امید متقی، الهه سلطان‌آبادی، محمدرضا زحمتکش، بیتا راستگو، عباس رحیمی، امین حاجی‌نظری، مژگان مینایی، پیانوش طاهری، الناز صادقی، پریسا جهانگیری از جمله بازیگرانی هستند که در این کار نقش آفرینی کرده‌اند.

این تهیه‌کننده در پایان خاطرنشان کرد: من در سینما در پی این هستم که حرف و پیام کارم را با زبانی مخاطب‌پسند ارائه کنم، چون معتقدم تا زمانی که یک کار دیده نشود هر اندازه هم که پیامی ارزشی و فاخر داشته باشد، عاری از تاثیرگذاری خواهد بود، البته این بدان معنا نیست که پیام فدای گیشه شود، بلکه هر کدام در جای خود دارای اهمیت است.
انتهای پیام / 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها