مواد لازم برای 6 نفر :
کدوی سبز متوسط - 8 تا 10 عدد
ماست - 3 لیوان
زعفران سائیده - نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن کدو - در حدود نصف لیوان
گشنیز خرد کرده ریز - 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل - به قدر کافی
طرز تهیه :
ماست را در کیسه کوچکی می ریزیم،آویزان می کنیم تا آب آن کمی برود و در حدود دو لیوان به دست بیاید.کدو را پوست کنده،به ضخامت یک بند انگشت به شکل حلقه می بریم،می شوییم.کمی نمک به آن می زنیم،در آبکش می ریزیم تا آب آن کمی گرفته شود. روغن را در تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دو طرف حلقه های کدو را در روغن سرخ می نماییم. کدوهای سرخ شده را در صافی می چینیم تا روغن های زیادی آن گرفته شود.
زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و ان را با کمی نمک و فلفل و گشنیز در ماست می ریزیم،هم می زنیم تا ماست صاف و یکنواخت شود.کدوها را در ظرف مناسبی می ریزیم و لابلای آن را با ماست می پوشانیم و ردیف آخر را هم ماست ریخته با پشت قاشق روی آن را صاف می نماییم. گشنیز خرد کرده را روی آن می پاشیم.به جای گشنیز می توانیم از کمی نعناع خشک نرم استفاده کنیم.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد