کرش تقصیرها را گردن پرسپولیس انداخت

کارلوس کرش بخشی از دلایل ضعف تیم ملی در امر گلزنی را به شرایط بحران‌زده پرسپولیس مربوط دانست و گفت: ما روی یک‌سری از مهاجمان و بازیکنان حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم. بازیکنانی چون علی کریمی، کریم انصاری فرد و محمد قاضی. اما وضع پرسپولیس باعث شده تا بازیکنان این تیم از شرایط ایده آل دور باشند و این مساله بر تیم ملی نیز تاثیر گذاشت!
کد خبر: ۵۲۴۱۵۶

سرمربی پرتغالی تیم ملی که برای ارائه گزارش عملکرد تیم ملی در تورنمنت غرب آسیا به فدراسیون فوتبال رفته بود، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون درباره دستاوردهای این تورنمنت گفت: حضور در کویت باعث شد تا علاوه بر میدان دادن به بازیکنان جوان و کم‌تجربه‌تر در فوتبال ملی، آنها را زیر نظر بگیریم و به شناخت کاملی از نحوه بازی و عملکردشان برسیم. با میدان دادن به بازیکنان جوان قصد داشتیم تا علاوه بر این‌که آنها تجربه حضور در میادین سخت را به دست می‌آورند ما هم به شناخت کاملی از آنها برسیم. وی افزود: ما زمانی برای آماده‌سازی تیم نداشتیم، اما به هدف خود رسیدیم؛ چرا که نتیجه‌گرایی در این تورنمنت برای ما ملاک نبود و همانطور که بارها اعلام کرده‌ام قصد داشتیم تا به بازیکنان جوان‌تر و کم تجربه تر میدان بدهیم تا بازی‌های بین‌المللی را بدون هزینه‌ای برای فدراسیون تجربه کنند.

سرمربی تیم ملی درخصوص انتقادهایی مبنی بر عدم حضورش روی نیمکت تیم ملی در بازی‌های غرب آسیا گفت: من موافق این انتقاد نیستم. من در ورزشگاه، نیمکت، سکو و زمان تمرین و هر لحظه کنار تیم ملی بوده‌ام و با حضورم، حمایت همه‌جانبه خود را از این تیم اعلام کرده ام. اگر از روی سکو بازی‌ها را زیر نظر داشتم قصدم این بود تا از بالا به بازیکنان نگاه کنم و آنــها را زیر نظر داشته باشم. زیر نظر داشتن تیم از هر قسمت ورزشگاه به اندازه مربیگری تیم ارزش دارد و برای من مهم است.

کرش در مورد برنامه‌های آینده تیم ملی پیش از دیدار مقابل قطر نیز گفت: در نشستی که با رئیس، دبیرکل فدراسیون و سازمان لیگ داشتم، برنامه‌های دقیق، مناسب و هدف داری را ارائه دادم و برای آماده‌سازی تیم امیدوارم، همچون گذشته مورد حمایت مسئولان باشیم. چیزی که خیلی مهم است و تیم ملی به آن احتیاج دارد اتحاد و یکپارچگی است. ایران تیمی بود که توانایی شکست ازبکستان را خارج از خانه داشت. تیمی بود که ده نفره کره‌جنوبی را شکست داد. معتقدم تیمی هستیم که اگر محکم بایستیم توانایی شکست حریفان خود را داریم. ما با اتحاد می‌توانیم قطر، لبنان و کره‌جنوبی را از پیش روی خود بر داریم.

الان زمان این است که ببینیم چه اشخاصی در این سفر، در کشتی ما باقی خواهند ماند تا بتوانیم کنار یکدیگر مقابل توفان‌های پیش رو مقاومت کنیم و کسانی که می‌خواهند در این سفر مسیرشان را از ما جدا کنند و در زمان‌های بحران ما را تنها بگذارند. بر همین اساس ما به آنها کاری نداشته و به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها