وزیر نفت اعلام کرد:

امضای قراردادهای جدید صادرات گاز

وزیر نفت با تاکید بر اینکه به زودی چند قرارداد جدید گازی بین ایران و کشورهای خارجی امضا می شود، از آغاز عملیات اجرایی خط لوله انتقال گاز ایران در خاک پاکستان تا 30 روز آینده خبر داد و یادآور شد: همچنین عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز به عراق هم در دستور کار قراردارد.
کد خبر: ۵۲۲۶۲۲

رستم قاسمی در مراسم پایان کار پنجمین کفرانس بین المللی CNG  با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران بزرگترین دارنده ذخایر عظیم نفت خام و گاز طبیعی در جهان است، اظهار داشت: گاز طبیعی یک مزیت اقتصادی برای کشور است و هم اکنون به طور متوسط روزانه بیش از 620 میلیون متر مکعب گاز تولید می شود که تا  پایان برنامه پنجم ظرفیت تولید روزانه گاز به 1.4 میلیارد متر مکعب افزایش می یابد.

وی همچنین ازافزایش حدود 4 برابری تولید میعانات گازی در کشور خبر داد و افزود: هم اکنون 360 هزار بشکه میعانات گازی تولید می کنیم که به زودی این ظرفیت به 1.2 میلیون بشکه در روز افزایش می یابد

وزیر نفت با اشاره به اینکه صنعت نفت در گذشته اقلام زیادی را از خارج وارد می کرد و هنوز هم در این زمینه نیازمندیم که از خارج وارد کنیم، افزود: برنامه ای با کمک انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و بقیه سازندگان در حال اجراست که در زمان بندی کوتاه، میان و بلندمدت وابستگی صنعت نفت حل شود.

قاسمی  با اشاره به تدوین و ابلاغ سند راهبردی تولید انواع پمپ های صنعتی در صنعت نفت، نیاز واقعی صنعت نفت و پمپ را 4 هزار قطعه در سال عنوان کرد و گفت: همزمان با تولید بومی کالاهای نفتی، صادرات برخی از تجهیزات بومی صنعت نفت به خارج از کشور هم ممنوع شده است.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها