"محمدعلی نیکبخت" گفت: وزارت جهاد کشاورزی تلاش کرده تا وابستگیهای خود را با کمک دانش فنی بومی، دانشگاهها، اساتید و مؤسسات علمی به گونهای برنامهریزی کند که در داخل کشور مشکلات و مسائل پایهای بخش کشاورزی حل شود و شرایط به گونهای پیش رود که بخش کشاورزی کمترین آسیب را در ارتباط با تحریمها ببیند.
نیکبخت افزود: کشورمان با داشتن تنوع اقلیمی فراوان بهترین شرایط برای کشاورزی دارد که در این شرایطی تولیدات ما از مرز 110 میلیون تن گذشته است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اجرای طرحهای خطوط انتقال آب، شبکههای فرعی آبرسانی و سیستمهای نوین آبیاری را از مهمترین اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و گفت: بخش کشاورزی از نظر تنوع فعالیتها، شرایط محیطی و پراکندگی نسبت به سایر بخشهای تولیدی کشور از گستردگی بیشتری برخوردار است. (ایسنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم