نامه 220 نماینده به محضر رهبر معظم انقلاب

هرگونه اقدام تنش‌زا را خیانت می‌دانیم

نمایندگان مجلس در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب، از مسئولان کشور خواستند با ایجاد آرامش و همدلی در جامعه و پیگیری مسائل از راه‌هایی که تنش به دنبال نداشته باشد، زمینه حل مشکلات اقتصادی مردم را فراهم کنند.
کد خبر: ۵۱۳۹۷۲

به گزارش جام جم آنلاین در این نامه که به امضای 220 نماینده مجلس رسیده حمایت و اطاعت خود را از فرمایشات ایشان اعلام کرده‌اند.

متن کامل این نامه که محمد دهقان عضو هیئت رئیسه مجلس آن را خواند، به این شرح است

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

رهنمودهای گرانقدر حضرت عالی در سخنرانی‌های انجام شده در استان خراسان شمالی و اوامر دلسوزانه و تذکرات قاطعانه جنابعالی در جمع دانشجویان و دانش‌آموزان مبنی بر ضرورت وحدت عمل مسئولان و دامن نزدن به اختلافات و عدم استفاده از احساسات مردم در ایجاد اختلافات تا روز انتخابات و اولویت‌ دادن به حل مشکلات اقتصادی مردم همچون گذشته حاکی از زمان شناسی و تدبیر ولی امر مسلمین و رهبری جامع‌الشرایط است که خدا را بر آن شاکریم.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تبعیت کامل از اوامر و راهنمایی‌های حضرت عالی که فصل‌الخطاب و پایانی بر منازعات و اختلافات مسئولین کشور است معتقدیم در شرایط کنونی کشور از یک سو با تشدید فشارهای دشمنان این نظام روبرو هستیم و از سوی دیگر در آستانه انتخابات سال 92 و ورود اختلاف سلایق و نظرات افراد و تشکل‌های سیاسی قرار داریم، همدلی و وحدت عمل و کشیده نشدن اختلافات به سطح عموم جامعه از طریق تریبون‌های عمومی از سوی مسئولین امری حیاتی در جهت خنثی کردن تدابیر دشمنان در جنگ اقتصادی و پیشگیری از وقوع فتنه‌ای دیگر در آینده خواهد بود و اینجانبان به نمایندگی از قاطبه ملت شریف و با پیروی از اوامر رهبری با خودداری از هرگونه اقدام تنش‌زا، دامن زدن به اختلافات با استفاده از احساسات مردم را خیانتی بزرگ تلقی می‌کنیم.

از دیگر مسئولین محترم کشور نیز خواهانیم تا انشاءالله با ایجاد آرامش و همدلی در جامعه و پیگیری مسائل از راه‌هایی که تنش به دنبال نداشته باشد، زمینه حل مشکلات اقتصادی مردم که مهمترین اولویت نظام اسلامی در شرایط فعلی است را فراهم کنند تا با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در دوره یازدهم به صورت پرشکوه، یکبار دیگر زمینه سرافرازی ملت ایران و یاس و ناامیدی دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی به وجود آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها