به گزارش ایرنا، در این تجمع که هزاران نفر از طلاب، اساتید و مدرسین حوزه علمیه، طلاب خارجی جامعه المصطفی العالمیه، حوزه های علمیه خواهران، جامعه الزهرا و بسیج طلاب حضور داشتند، این اقدام موهن محکوم شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،سخنران اجتماع اعتراض آمیز طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم بود که توهین به ساحت قدسی پیامبر اعظم(ص) را زمینه ساز آغاز موج دوم بیداری اسلامی در سراسر جهان و حتی کشورهای اروپایی عنوان کرد.
در پایان این تجمع، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، اقدام نفرت انگیز توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) را کاری صهیونیستی دانست که با هدف انحراف افکار عمومی از ماجرای 11 سپتامبر و توهین به دین مقدس اسلام صورت گرفته است.
مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در بیانیه خود، این اقدام مذبوحانه را نشانه واماندگی دشمنان اسلام توصیف کرده است.
یکی از کارگردانان صهیونیستی امریکا، با ساخت فیلمی توهین آمیز نسبت به ساحت قدسی پیامبر اعظم، خشم و واکنش گسترده مسلمانان سراسر جهان را برانگیخته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم