در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
این عکسها آرامگاه رئیس علی دلواری در نجف اشرف است.در قبرستانی بس راز آلود و شگفت.قبرستان وادی السلام در نجف اشرف و در شهری که پیکر پاک امیر مومنان علی (ع) در آن آرمیده است.
بارگاه بسیاری از بزرگان در این قبرستان هست که هر یک از آنها در تاریخ نقش داشتند.علاوه بر مرقد مطهر حضرت هود و صالح (ع) که در ورودی قبرستان قرار دارند،مرقد آیت الله سید علی قاضی طباطبایی عارف و عالم برجسته در قسمت جنوبی وادی السلام و نزدیک مقام حضرت هود و صالح(ع)، شهید اول صاحب لمعه در قسمت شمالی وادی السلام و قبر رئیس علی دلواری از دلیرمردان تنگستان بوشهر که در نبرد با انگلیسی ها به شهادت رسید در این قبرستان است.
این روزها سالروز شهادت این دلاور تنگستانی است که خون به دل انگلیسیها کرد.7 سال مقابل متجاوزین انگلیسی مبارزه کرد و سرانجام به شهادت رسید.همسرش خیری میگفت؛ رئیس علی عاشق حضرت علی بود و پس از شهادت اکنون سالهاست که در جوار مولایش آرمیده.
انگلیسیها دل خوشی از دلیران ایران و دلیران تنگستان ندارند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: