تماشای فوتبال با طعم هواشناسی

آیا تا به حال در حین تماشای یکی از مسابقات جام ملت‌ها شاهد به وجود آمدن یک پدیده جوی پرفشار بوده‌اید؟ پدیده‌ای که این بازی را متوقف کرده و میلیون‌ها تماشاچی را دمغ کرده باشد؟ اگر تا به حال این دو اتفاق را به چشم دیده‌اید، اما مطمئنا کمتر شاهد حضور تلفنی کارشناس هواشناسی در استودیویی بوده‌اید که از آنجا مسابقات فوتبال گزارش می‌شود.
کد خبر: ۴۸۱۲۰۳

جمعه شب در دقایق آغازین بازی بین فرانسه و اوکراین بارش سیل‌آسای باران و رعد و برق شدید این بازی را متوقف کرد.

اشتباه نکنید قرار نیست از حاشیه‌های این رخداد ورزشی صحبت کنیم یا به همزمانی یک پدیده جوی با یک بازی فوتبال اشاره کنیم. می‌خواهیم یک اتفاق مثبت را در گزارش‌های فوتبال تلویزیونی بررسی کنیم.

جمعه شب بعد از به هم خوردن بازی فوتبال به خاطر شرایط جوی و درست در زمانی که مسئولان ورزشگاه برای حل این معضل به تکاپو افتاده بودند، شبکه سوم سیما، مجریان و گزارشگران فوتبال در ایران نیز دست به کار شدند.

آنها به‌جای پخش تیزر و آگهی بازرگانی و سرگرم کردن بیننده در یک حرکت خلاقانه به استفاده مطلوب از فرصت ایجاد شده پرداختند.

تهیه‌کننده برنامه جام چهاردهم می‌دانست بیننده‌ای که تمام حواسش درگیر یک اتفاق جالب و نادر در فوتبال است، دیگر به این راحتی سرگرم نمی‌شود بنابراین او و گروه همراهش به دنبال راهی برای نشاندن مخاطب پای تلویزیون بودند و اتفاقا راهش را نیز خوب پیدا کردند.

گفت‌وگو با یک کارشناس هواشناسی که بین مردم محبوبیت دارد، برای تحلیل معضل پیش آمده در بازی فوتبال یکی از هوشمندی‌های آنان بود.

بیننده از یکسو زهکشی و تدابیر مسئولان ورزشگاه را در تلویزیون می‌دید و از سوی دیگر توضیحات و پیش‌بینی ‌های کارشناس هواشناسی را می‌شنید.

اگر تا به حال یک مجری خودش را در همه زمینه‌ها متخصص می‌دانست و راجع به هر چیزی نظر می‌داد، جمعه شب در یک حرکت کاملا حساب شده تلویزیون نشان داد با هوشمندی می‌توان از تخصص‌گرایی مجریان برای احترام به مخاطب و سرگرم کردن او بهره برد.

مهراوه فردوسی - گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها