اجساد قربانیان از عمق چاه 70 متری خارج و به پزشکی قانونی انتقال یافت

چاه عمیق جان 2 برادر را گرفت

2 برادر سیرجانی که هنگام بررسی وضعیت موتور پمپ چاه کشاورزی به عمق 70 متری چاه سقوط کرده بودند، کشته شدند و اجسادشان به پزشکی قانونی انتقال یافت.
کد خبر: ۴۷۸۱۱۲

به گزارش جام‌جم، روز گذشته 2 برادر به نام‌های حسن و علیرضا به ترتیب (22 و 40 ساله) برای تعمیر موتور پمپ چاه کشاورزی به مزرعه‌شان در روستای دولت‌آباد کفه سیرجان در استان کرمان رفته بودند.

برادر کوچک‌تر که در حال بررسی وضعیت چاه بود، ناگهان به عمق 70 متری آن سقوط کرد.

در این هنگام برادر بزرگ‌تر که جان برادرش را در خطر می‌دید، برای نجات او به درون چاه پرید، اما هر دو در چاه گرفتار شدند.آنها با داد و فریاد و درخواست کمک، در تلاش بودند از عمق چاه خارج شوند که در این هنگام یک مرد رهگذر با شنیدن صدای کمک‌خواهی از درون چاه، موضوع را به مرکز پلیس گزارش داد.

دقایقی بعد ماموران انتظامی همراه چند گروه از آتش‌نشان‌های شهر عازم محل حادثه شدند.

با شروع عملیات نجات، ماموران پس از چند ساعت عملیات نفسگیر در حالی آنها را از عمق 70 متری چاه بیرون آوردند که هر دو مرده بودند.

بنابراین گزارش، اجساد این 2 برادربا هماهنگی قضایی به پزشکی قانونی انتقال یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها