«حال ما خوب است» به راویان «حیرانی» رسید

مجموعه تلویزیونی «حال ما خوب است» در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مرکز سیما فیلم تهیه می‌‌شود.
کد خبر: ۴۷۳۷۰۳

رامین حیدری‌فاروقی، تهیه‌کننده این مجموعه با بیان این خبر به «جام‌جم» گفت: این کار یک پشتوانه تحقیقاتی دارد و آسیب‌شناسی رفتارهای اجتماعی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: سوال ما هنگام تهیه طرح اولیه این مجموعه این بود که آیا می‌شود کاری تولید کرد که جنبه نقد اجتماعی داشته باشد، از ظرفیت‌های موجود استفاده کند، هدفمند باشد و سفارشی هم نباشد. در این مسیر بحث اخلاق اجتماعی مطرح شد و این‌که چطور در شرایط بد، گروهی خوب رفتار می‌کنند و در شرایط خوب گروهی، بد رفتار می‌کنند. وی افزود: تم اصلی این سریال درباره نشریه یک پژوهشکده اجتماعی است که به صورت ماهنامه منتشر می‌شود که با مرگ مشکوک یکی از خبرنگارانش این نشریه درگیر مسائل پیچیده شبکه‌های مافیایی قاچاق پولشویی و انواع انحراف‌های اقتصادی می‌شود.

فاروقی همچنین با بیان این که در حال حاضر کیوان علیمحمدی و امید بنکدار کارگردانان سریال حیرانی در حال نگارش و کامل کردن فیلمنامه هستند، گفت: امیدواریم تا اواسط سال جاری مرحله نگارش آن به اتمام برسد و از نیمه دوم امسال مقدمات پیش‌تولید آن را فراهم کنیم. سری اول «حال ما خوب است» در 40 قسمت، 40 دقیقه‌ای ساخته خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها