بهمنی اعلام کرد:

بانک‌جهانی مخالف تحریم بانک‌مرکزی

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به دیدارش با مدیرعامل بانک جهانی اظهار داشت:در آن جلسه توضیح دادم که ایران از نظر ذخایر و واردات مشکل ندارد، آنها نیز پذیرفتند و رییس بانک جهانی قبول کرد که تحریم بانک مرکزی ایران معنا ندارد.
کد خبر: ۴۷۱۶۲۶

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، محمود بهمنی در سمینار سراسری مدیران ارشد بانک سپه گفت: بسیاری از کشورها اعلام آمادگی کردند که تحریم ها را از بانک مرکزی ما بردارند.

وی ادامه داد: جلساتی که با روسای کل بانک ها و مسئولین کشورها در اجلاس جهانی داشتیم، کشورها اعلام آمادگی کردند که روابط بازرگانی و تجاری با ما داشته باشند و ما توسط سیستم بانکی داخل کشور این فعالیت ها را انجام دهیم.

بهمنی در ارتباط با تحریم بانک مرکزی گفت:در این خصوص شکایت های لازم را مطرح کرده ایم، حتی بانک جهانی و رییس صندوق بین المللی پول تایید کرده اند که بانک مرکزی ایران نباید تحریم شود.

وی هم چنین درخصوص جلسه با گروه 24 اظهار داشت:با گروه 24 و رییس خاورمیانه ای صندوق بین المللی پول هم جلسه ای داشتیم و آنها نیز درخواست های ما را منطقی می دانستند و قول دادند که در جهت رفع این مشکلات اقدام کنند.

رییس کل بانک مرکزی در ادمه سخنانش گفت: هدف بانک مرکزی تک نرخی کردن نرخ ارز است .

وی با اشاره به اینکه از صادر کنندگان پیمان نامه ارزی نخواهیم گرفت اظهار داشت:از صادر کنندگان پیمان نامه ارزی نمی گیریم و چنین تصمیمی هم نداریم اما مشوق صادراتی برای آنها خواهیم داشت و از طرفی آنچه که صادرات می کنند از مالیات معاف است.

بهمنی با بیان اینکه امسال توسط مقام معظم رهبری سال تولید ملی نامگذاری شده گفت: تولید تنها عاملی است که می تواند کشور را در این گونه موارد نجات داده و کشور را از وابستگی برهاند.

وی گفت: سیستم بانکی کشور باید سال 91 را در کنار سال تولید ملی سال نظم پولی و مالی قرار دهد.

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی باید خودشان را با تولیدجهانی تطبیق دهند و صادرات محور باشند تصریح کرد:اگر تولید کشور صادرات محور باشد می توانیم در بازارهای بین المللی حضور داشته باشیم .این وظیفه بخش مولد است که امیدواریم با بالا بردن بهره وری و بازنگری در ساختارهای آن زمینه رشد و ارتقای این بخش فراهم شود.

بهمنی تاکید کرد: سیستم بانکی وظیفه دارد در جهت حمایت از تولید حرکت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها