غضنفری در دیدار با ضرغامی تاکید کرد

تولید پایدار نیازمند فضای کسب و کار

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تبیین ابعاد تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی گفت: سرمایه گذاری، تولید پایدار و اشتغال نیازمند بهبود فضای کسب و کار است.
کد خبر: ۴۶۵۶۵۷

مهدی غضنفری در دیدار با مهندس ضرغامی رئیس سازمان دا و سیما با تقدیر از نقش صدا و سیما در حمایت از تولید و کنترل بازار افزود: اشتغال پایدار تنها از طریق تولید شکل می گیرد و تا بسترهای لازم برای تولید فراهم نشود نمی توان به اشتغال پایدار دست یافت.

وی با بیان اینکه تمام امور مربوط به تولید، تجارت و درآمدهای غیر نفتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه ریزی می شود به سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی اشاره کرد و افزود: بخش صنعت، معدن و تجارت به تنهایی حدود 40 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را در اختیار دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر قطع وابستگی کشور به درآمدهای نفتی به فرصت های سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن اشاره کرد و گفت: بیش از 65 نوع ماده معدنی با ذخیره ای بالغ بر 57 میلیارد تن در کشور وجود دارد که فرصت خوبی برای سرمایه گذاری، اشتغال و تولید است.

غضنفری افزود: معرفی تولیدات داخلی فرهنگ سازی برای مصرف کالاهای تولید داخل، تشویق صادرات، بهبود محیط کسب و کار و تأمین مالی واحدهای تولیدی صنعتی از موضوعاتی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت می تواند با همکاری رسانه ملی به انجام برساند.

مهندس عزت الله ضرغامی رییس رسانه ملی هم در این دیدار با تأکید بر تعامل و همکاری نزدیک با مجموعه صنعت، معدن و تجارت، گفت: رسانه ملی برای تحقق شعار سال به ویژه تحول در فرهنگ عمومی در حوزه تولید داخلی، از تمامی دستگاه ها، کارشناسان و صاحب نظران استفاده خواهد کرد و تمام ظرفیت های تولیدی و خبری خود را در این مسیر به کار می گیرد.

در این نشست مدیران دو دستگاه نظرات و دیدگاه های خود را پیرامون مسائل و موضوعات مهم اقتصادی به ویژه در حوزه صنعت و تجارت ارائه کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها