حق با شماست

متروی 15 خرداد هنوز پله برقی ندارد

سلمان‌زاده از تهران: با وجود آغاز خریدهای نوروزی و شلوغی مترو برای انتقال مردم به بازار، متروی 15 خرداد حدود 90 پله دارد که برای کودکان و افراد مسن استفاده از آن واقعا دشوار است، چرا به جای احداث ایستگاه‌های جدید، ایستگاه‌های موجود تجهیز نمی‌شود؟
کد خبر: ۴۶۰۳۰۵

غیاثوند از تهران: همسرم به عنوان یک کارگر پیمانکار در سازمان فضای سبز شهرداری مشغول به کار است. چندین ماه است که پیمانکار حق بیمه آنها را پرداخت نکرده و همین امر باعث آزار و اذیت ما از نظر درمانی شده است. از مسوولان ذی‌ربط می‌خواهیم به این مشکل رسیدگی کنند.

یونسی: خوب است مسوولان سازمان تامین اجتماعی در مورد افزایش مستمری و حقوق بازنشستگان تجدیدنظر کرده و با افزایش حقوق، امید به زندگی را در آنها افزایش دهند.

رحیمی از تکاب: مسوولان اداره راه تکاب اگر در فکر تکمیل جاده تکاب به ایرانخوار نیستند، حداقل تابلویی مبنی بر مسدود بودن جاده در ابتدای آن قرار دهند تا مسافران با مشکل مواجه نشوند.

یک شهروند از قم: از کارگران شرکتی شاغل در راه‌آهن اراک هستیم که هنوز تغییری در وضعیت کاری ما صورت نگرفته است،چرا؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها