پرویز مظلومی: از بازیکنان به دلیل از دست دادن موقعیت‌های گلزنی گله‌مندم

استقلال و شاهین در فینال جام حذفی

استقلالی‌ها فکر نمی‌کردند برای راهیابی به فینال جام حذفی به گلی مشابه آنچه که حنیف عمران‌زاده زد نیاز داشته باشند اما در روز درخشش دروازه‌بان شهرداری یاسوج و بدشانسی و بی‌دقتی مهاجمان استقلال، همین شوت سرکش مدافع آنها بود که این تیم را برای نهمین بار در طول تاریخ به دیدار نهایی جام حذفی رساند.
کد خبر: ۴۴۹۳۹۶

در این بازی پرویز مظلومی از همه پتانسیل تیمش استفاده کرد تا مبادا حریف را دست‌کم گرفته باشد، اما سهم آنها از 7 موقعیت مسلم گلزنی و 90 دقیقه برتری در زمین فقط همان تک گل دقیقه 57 عمران‌زاده بود تا خیلی زود، خلا حضور فرهاد مجیدی در نوک حمله این تیم احساس شود.

در غیاب کاپیتان مجیدی، بار اصلی گلزنی تیم آبی‌پوش روی دوش آرش برهانی بود و مهاجم جدید خارجی استقلال گوران جورکوویچ هم 17 دقیقه فرصت حضور در زمین را پیدا کرد. با این حال تلاش بازیکنان استقلال برای کسب یک پیروزی شیرین‌تر بی‌نتیجه ماند تا پرویز مظلومی هم در پایان بازی نارضایتی‌اش را از این موضوع به زبان بیاورد: «ما 90 دقیقه تیم برتر میدان بودیم و به دفعات دروازه تیم شهرداری یاسوج را تهدید کردیم اما متاسفانه فقط یکی از این موقعیت‌ها تبدیل به گل شد. گلایه اصلی من از بازیکنان استقلال به همین خاطر است، چون اگر این نقیصه برطرف نشود در بازی‌های حساس‌تر و مقابل تیم‌های با تجربه تر قطعا به مشکل برخواهیم خورد.»

به مظلومی بابت این نگرانی باید حق داد چرا که دیروز شهرداری یاسوج فقط برای گل نخوردن و استفاده از معدود ضدحمله‌هایش به میدان آمده بود و زورش نمی‌رسید که مقابل آبی‌ها ارائه گر یک بازی برابر باشد.

اما در روزی که پیروزی استقلال مقابل حریف دسته اولی‌اش (شهرداری یاسوج) برای خیلی‌ها قابل پیش‌بینی بود، تیم شاهین در بوشهر هم با 2 گل مس کرمان را شکست داد تا اولین حضور تاریخ این باشـگاه در فینال جام حذفی کشور رقم بخورد.

برای این بازی ورزشگاه شهید بهشتی جای سوزن انداختن نداشت و همین حضور 15 هزار نفری هواداران بوشهری انگیزه‌ای شد تا شاگردان فیروز کریمی با گلهای مهدی نوری (67) و ایوان پتروویچ (75) صعود به دیدار نهایی جام حذفی را جشن بگیرند.

این نتیجه باعث شد فینال جام حذفی امسال به محل تلاقی فیروز کریمی و تیم سابقش استقلال تبدیل شود. کریمی که زمانی گفته بود به احترام استقلالی‌ها مقابل این تیم روی نیمکت نخواهد نشست، پس از صعود شاهین به فینال از انگیزه‌هایش برای فتح جام قهرمانی صحبت کرد: «من ۲۴ جام قهرمانی گرفته‌ام و می‌خواهم با شاهین بوشهر بیست و پنجمین قهرمانی خود را جشن بگیرم.»

البته سرمربی شاهین معتقد است این‌که فینال به صورت تک‌بازی برگزار می‌شود، چندان عادلانه نیست: «بازی نهایی جام حذفی آنقدر اهمیت دارد که سازمان لیگ می‌تواند 3- 2 بازی لیگ را جابه جا کند تا فینال به صورت رفت و برگشت برگزار شود.»

فیروز کریمی در مورد این‌که شاهین می‌تواند در تیم ملی بازیکن داشته باشد یا نه نیز گفت: «من یک بار در مورد تیم ملی حرف زدم و 3 میلیون تومان جریمه شدم. اکنون می‌گویم چشمان مربیان تیم ملی نه تنها مشکل ندارد بلکه مانند چشم‌های عقاب تیزبین است.»

فینالیست شدن تیمی که مدیرعامل ندارد و با مشکلات مالی فراوانی دست به گریبان است را می‌توان از جمله اتفاقات عجیب فوتبالی قلمداد کرد. شاهین بوشهر با تمامی این مشکلات حالا فقط 90 دقیقه تا صعود به لیگ قهرمانان آسیا فاصله دارد؛ 90 دقیقه‌ای که تیم پرمهره استقلال هم چشم به آن دارد.

بیست و پنجمین فینال جام حذفی کشـور روز 14 بهمن و در ورزشگاهی بی طرف برگزار خواهد شد. پیش از این قرار بود با قرعه کشی مکان بازی فینال ازمیان یکی از دو ورزشگاه آزادی تهران یا شهید بهشتی بوشهر انتخاب شود اما عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ در پایان بازی دیروز اعلام کرد تک بازی فینال در زمینی بی طرف برگزار خواهد شد.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها