محمدرضا کیانی، سرپرست اداره ورزش و جوانان بشرویه به ایرنا گفت: درپی تماس دو نفر از کویرنوردان غیرحرفهای بشرویه که عصر جمعه گم شدن خود را به یکی از دوستان خود اعلام کردند، اعضای تیم نجات باشگاه امداد کوهستان برای یافتن این دو کویرنورد به منطقه اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه عملیات جستجو و نجات این تیم به رغم تاریکی هوا بسرعت پس از اعلام این خبر آغاز شد، اظهار کرد: تیم امداد و نجات باشگاه امداد کوهستان موفق شدند در ساعات پایانی روز جمعه دو کویرنورد گمشده را پیدا کنند.
محمد فرقانی، رئیس باشگاه امداد کوهستان و سرپرست تیم اعزامی نیز درباره یافتن دو کویرنورد گمشده گفت: عصر جمعه درپی تماس آتشنشانی و درخواست کمک برای یافتن 2 کویرنورد گمشده همراه گروهی از افراد مجرب و آشنا به منطقه، عملیات جستجو و نجات را آغاز کردیم.
وی افزود: پس از حدود پنج ساعت عملیات جستجو بالاخره موفق شدیم حوالی ساعت23، دو فرد گمشده را پیدا کرده و به شهر برگردانیم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....