به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه ریاست سازمان صداوسیما، سیدجواد جعفری ،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دبیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) با ارسال تقدیرنامه ای به رئیس رسانه ملی با اشاره به حضور سراسر شوق مردم کشور در برنامه های دهه کرامت گفته است: در دهه کرامت کشورعزیزمان ایران میزبان خیل عظیم دلباختگان مکتب علوی در پاسداشت یاد، نام و سیره حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و خواهر گرانقدرش حضرت فاطمه معصومه (س) بود.
به گزارش جام جم آنلاین، دبیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) افزوده است: بی تردید نقش صدا و سیما در انعکاس این رویداد عظیم که منجر به پویایی هرچه بیشتر این جریان فرهنگی شد حقیقتی انکارناپذیر است.
وی از مهندس ضرغامی به دلیل فراهم کردن شرایط مطلوب برای حضور شبکه های محلی، ملی و بین المللی و پوشش گسترده خبری و تولیدی این جشنواره قدردانی و از همکاران صدا و سیما در بخش های مختلف سپاسگزاری کرده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد