اشتغال 1000 نفر در بخش تعاون

4000 شرکت تعاونی در اردبیل ایجاد شد

سرپرست اداره کل تعاون استان اردبیل از تشکیل و فعالیت چهار هزار و 349 شرکت تعاونی در بخش های مختلف اقتصادی و خدماتی در سطح استان خبر داد.
کد خبر: ۴۲۶۳۱۲

هوشنگ دشتی روز دوشنبه در گفتگو با مهر اظهار داشت: از بین این تعاونی ها هزار و 659 تعاونی فعال و مابقی به صورت نیمه فعال و یا در حال شکل گیری هستند.

وی افزود: در مجموع یک هزار و 477 شرکت تعاونی نیز در استان راکد هستند که برای فعال سازی آنها برنامه های نظارتی و حمایت در دست اقدام است.

سرپرست اداره کل تعاون استان اردبیل عنوان کرد: با توجه به اینکه استان اردبیل قطب کشاورزی محسوب می شود، تنها 304 تعاونی در بخش کشاورزی فعالیت دارند.

به گفته این مسئول در استان اردبیل به ترتیب الویت بعد از بخش کشاورزی تشکیل تعاونیهای مسکن مهر و خدماتی از آمار بیشتری برخوردار است.

ایجاد پنج هزار شغل در تعاونی های اردبیل

وی با اشاره به نقش شرکت های تعاون دراشتغالزایی و کاهش بیکاری، اظهارداشت: از دو میلیون و 500 شغل که باید تا پایان سال در کشور ایجاد شود یک میلیون آن را تعاون تعهد کرده است و اشتغالزایی برای پنج هزار نفر بر عهده اداره کل تعاون اردبیل است.

سرپرست اداره کل تعاون استان اردبیل از ایجاد یک هزار و 59 شغل توسط این اداره در سالجاری خبر داد و افزود: تلاش می شود تا پایان سال ایجاد شغل برای پنج هزار نفر تحقق یابد.

وی با بیان اینکه اداره تعاون از افرادی که قصد ایجاد تعاونی را دارد حمایت می کند، تصریح کرد: این اداره بر اساس اختیاراتی که قانون داده است بر کار آنها نظارت داشته و با ارائه تسهیلات و آموزشهای لازم به ادامه فعالیت تعاونیها کمک می کند.

دشتی با اشاره به ادغام وزارت خانه های تعاون، رفاه و کار و امور اجتماعی یادآور شد: در حال حاضر این اداره در سطح استانها به صورت مستقل عمل می کند که در آینده طبق آیین نامه ای که ارائه خواهد شد، به فعالیت خود ادامه می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها