جوان محمودآبادی جان 3 مسافر را نجات داد

جوان محمودآبادی با از خودگذشتگی جان 3 مسافر را در دریای خزر نجات داد. به گزارش فارس، بهنام اسدی جوان 25 ساله محمودآبادی روز گذشته توانست با به خطر انداختن جان خود، جان 3 مسافر را از خطر غرق شدن در آب‌های دریای خزر نجات دهد.
کد خبر: ۴۱۴۸۳۰

این جوان محمودآبادی که در ساحل منطقه خشت سر از بخش مرکزی محمودآباد به همراه دوستانش در حال استراحت بود با مشاهده درخواست کمک 3 نفر از اعضای یک خانواده که در حال غرق شدن بودند به آب رفته و پس از نجات جان آنها، خود بی‌هوش شد.

جوان محمودآبادی پس از رفتن به حالت اغماء با تلاش پزشکان به هوش آمد و از مرگ حتمی نجات یافت.

همچنین ماموران یگان ویژه نیروی انتظامی نیز با مشاهده این وضعیت با سرعت این جوان را از آب خارج کرده و با اورژانس به بیمارستان محمودآباد انتقال دادند.

رئیس اورژانس 115 محمودآباد نیز در این‌باره گفت: بهنام اسدی به خاطر سابقه بیماری که از ناحیه سر داشته است دچار تشنج شده و با تلاش پرسنل مجرب اورژانس 115 از خطر مرگ نجات یافت.

حمیدرضا فرنیا از مطلوب بودن حال این جوان فداکار محمودآبادی خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها