فاطمه رهبر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به راه اندازی شبکه Ifilm ، گفت: صداوسیما با راه اندازی این شبکه برنامه های متنوعی را برای مخاطبان کشورهای عربی منطقه پخش می کند که محتوای این برنامه ها بسیار مفید و پربار می باشد.
وی همچنین به پخش سریال های مختلف از شبکه های سیما در ایام تعطیلات تابستان اشاره کرد و گفت: مسئولین صداوسیما برنامه ریزی خوبی که برای اوقات فراغت جوانان و مردم در فصل تابستان در نظر گرفته اند که این برنامه ها مفید، سازنده و سرگرم کننده است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه برنامههای طنز صداوسیما درخور توجه است ، گفت: این برنامه ها بخصوص برای جوانان و نوجوانان سرگرم کننده است و همچنین می تواند برای مردم آموزنده و منتقل کننده مسائل خانوادگی و اجتماعی جامعه باشد.
رهبر با اشاره به تنوع برنامه های صداوسیما ، تصریح کرد: مردم از این برنامه های متنوع صداوسیما رضایت داشته و این رضایت خود را به طرق مختلف از جمله طی تماس با رسانه ملی و همچنین ارسال نامه بیان می کنند.
وی با اشاره به راه اندازی شبکه های استانی در سراسر کشور گفت: گسترش شبکه های مختلف و استانی امروز یکی از اولویت های مسئولین صداوسیماست و در این شبکه های استانی که براساس آداب، سنن، رسوم و فرهنگ منطقه برنامه پخش می شود ، بسیار مفید و پربار است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به در پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: امیدواریم مسئولین رسانه ملی همچون سال های گذشته برای ماه مبارک رمضان و مفید بودن برنامه های این ماه برنامه ریزی دقیق کرده و امیدواریم که کیفیت برنامه های این ماه مبارک بهتر و مفیدتر از سال های گذشته باشد.
رهبر از مسئولین رسانه ملی به خاطر تلاش بی وقفه جهت ساخت و پخش برنامه ها، سریال ها و فیلم های سینمایی در رسانه ملی تقدیر و تشکر کرد و گفت:به عنوان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از رسانه ملی در این رابطه اعلام رضایت می کنم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد