سردار رادان اعلام کرد:

جمع‌آوری ماهواره‌ها با رعایت اخلاق

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اعلام اینکه رواج ماهواره در کشور اسلامی نقشه‌ای برای برداشتن دیوارهای اخلاقی و دینی بوده است گفت: طرح جمع‌آوری ماهواره‌ها با رعایت چاشنی اخلاقی در دست اجراست.
کد خبر: ۴۱۱۲۳۲

سردار احمدرضا رادان در گفتگو با ایسنا، اظهار داشت: ماهواره به عنوان کالای قاچاق از گذشته تا امروز حفظ، نگهداری ، استفاده و توزیع آن به عنوان جرایم محسوب شده است و با توجه به اینکه امروز دشمنان با هجمه‌های فرهنگی و با تحریک افکار عمومی مردم تلاش دارند که پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران را سست کنند، ما نیز در مقابل این هجمه‌ها ساکت ننشسته و به جمع‌آوری تمامی ابزارهای ماهواره‌ای که در دسترس مردم است، خواهیم پرداخت.

وی گفت: در گذشته مردم از ماهواره به دلیل این که شفافیت بیشتری در تصاویر ایجاد می‌کنند، استفاده می‌کردند که خوشبختانه امروز با پیشرفت تکنولوژی در محصول ایرانی شاهد آن بوده‌ایم که این محصولات توانسته‌اند شفافیت تصاویر تلویزیون را بالا برده و شبکه‌های بیشتری را در اختیار مردم این کشور اسلامی قرار دهند و دیگر نیازی به وجود دیش‌ها و ماهواره نیست.

سردار رادان خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی بر اساس قانون با تمامی کسانی که از ماهواره استفاده می‌کنند برخورد قانونی خواهد کرد و مجوزهای لازم برای ورود به منازل و ضبط دیش‌ها نیز اخذ شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها