![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
طرز تهیه: روغن را در ظرفی بریزید و پیازی را که خرد کردهاید داخل آن کمی سرخ کنید. سپس میگوها را که پاک کردهاید، داخل پیاز سرخ شده بریزید و سیرها را هم در آن رنده کنید. نمک و فلفل آن را هم اضافه کنید و بگذارید تا کمی تفت بخورد. ظرف دیگری را پر از آب کنید و روی شعله گاز بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس برنج را که قبلاً خیس کردهاید، درون آب ریخته و بعد از پختن در آبکش بریزید. حالا مقداری روغن ته ظرف بریزید و وقتی کمی داغ شد، مقداری برنج آبکش شده، یک لایه پیاز و میگو و مقداری سبزی که از قبل پاک و خرد کردهاید روی آن بریزید. برنجها را به همین صورت درون ظرف بریزید تا مایه و سبزی تمام شود. بعد برنج را دم کنید. وقتی برنج دم کشید، در ظرف را بردارید و کره را روی آن بریزید. حدود 45 دقیقه بعد غذا آماده میشود.
خوراک گوشت
مواد لازم برای 6 نفر: گوشت گوساله چرخ کرده: 500 گرم، پیاز متوسط: 2 عدد، فلفل دلمهای: 2 عدد، پنیر پیتزا: یک پیمانه، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم.
طرز تهیه: پیازها را خرد کرده و در روغن که کمی داغ شده است سرخ کنید. وقتی که پیاز طلایی شد، گوشت را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی را هم به گوشت سرخ شده اضافه کنید. حالا فلفل دلمهای را هم خرد کنید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید. باید شعله گاز را کم کنید تا غذا آرام آرام بپزد. در این مرحله، پنیر پیتزا را رنده و به غذا اضافه کنید. حالا آرام غذا را هم بزنید تا پنیر با مواد دیگر مخلوط شود. بعد از حدود 10 دقیقه غذا آماده است.
سالاد میوه
مواد لازم: انگور قرمز، هندوانه، خربزه، طالبی، موز، سیب، گلابی و کیوی.
طرز تهیه: هندوانه، خربزه و طالبی را پوست بکنید و با قاشق مخصوص به شکل گردو درآورید. موز و کیوی را نیز پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. انگور را هم دانهدانه کنید. سپس سیب و گلابی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. در آخرین مرحله این میوهها را با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید. سپس ظرف را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد آن را میل نمایید.
سالاد مرغ
مواد لازم: سینه مرغ: یک عدد، قارچ: نیم کیلو، پیاز سرخ شده: 3 قاشق غذاخوری، سس مایونز، روغن زیتون، چیپس خلالی، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم.
طرز تهیه: برای تهیه این سالاد ابتدا باید مرغ را بپزید و آن را ریش ریش کنید. سپس پیاز سرخ شده را به مرغها اضافه و با کمی روغن زیتون مخلوط کنید. حالا این مواد را کمی تفت دهید تا مرغ با پیاز مخلوط شود. البته حواستان باشد در این مرحله مرغ نباید زیاد سرخ شود و فقط درحدی که طعم مواد با هم مخلوط شود کافی است. کمی هم نمک و زردچوبه به این مخلوط اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
حالا نوبت به قارچها میرسد. باید آنها را در حرارت زیاد بپزید. البته اگر میخواهید رنگ قارچ تغییر نکند و سیاه نشود، میتوانید از مقداری آبلیمو استفاده کنید. بگذارید قارچها بپزد تا کاملا خشک شود. سپس قارچهایی که خشک شده و آب ندارد را کمی تفت دهید. در این مرحله باید مرغ و قارچ را با هم مخلوط و به اندازه دلخواه به آن سس مایونز و چیپس خلالی اضافه کنید. این مواد را خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا سالاد آماده شود.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: