با انجام معاملات پتروشیمی امیرکبیر

بازار پایه فرابورس افتتاح شد

مدیر عامل شرکت فرابورس از افتتاح رسمی بازار پایه فرابورس خبر داد و گفت با داد و ستد 5 میلیون سهم شرکت پتروشیمی امیرکبیر این بازار به طور رسمی افتتاح شد.
کد خبر: ۴۰۷۷۸۰

به گزارش فارس، مصطفی امید قائمی با اشاره به افتتاح بازار پایه فرابورس اظهار داشت: پس از ابلاغ برنامه پنجم توسعه انجام معاملات شرکت های سهامی عام خارج از بورس و فرابورس ممنوع شد، بنابراین برای سهولت در انجام معاملات سهام این گروه شرکت ها بازار پایه فرابورس ایجاد شد تا سهام این قبیل شرکتها در این بازار داد و ستد شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت فرابورس با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار بستر راه اندازی این بازار جدید را فراهم کردند، گفت: راه اندازی این بازار علاوه بر اینکه سبب توسعه بازار سرمایه می شود، به ساماندهی بازار اولیه کمک شایانی می کند و بسیاری از سرمایه گذاران را که هم اکنون برای داد و ستد سهام شرکتهای سهامی عام خارج از فرابورس دچار مشکل هستند را از سرگردانی نجات می‌دهد.

مدیر عامل فرابورس بیان کرد: هم اکنون شرکتهای فرابورس، سرمایه گذاری چشم انداز توسعه شمال، پتروشیمی لردگان و فن آوادر بازار پایه درج شده اند و بزودی معاملات آنها دراین بازار انجام می‌شود.

امید قائمی به صاحبان شرکت های سهامی عام خارج از فرابورس و بورس توصیه کرد: اقدامات لازم را برای ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و حداقل درخواست برای یکی از بازار های فرابورس را انجام دهند تا پس از پایان مهلت 6 ماهه سهامدارانشان برای نقل و انتقال سهام با مشکل روبرو نشوند.

وی در خصوص معامله شرکت پتروشیمی امیر کبیر که به افتتاح رسمی بازار پایه فرابورس انجامید، خاطر نشان کرد: میزان 5 میلیون و 20هزار و 502 سهم از این شرکت به ارزش 22 میلیارد و 455 میلیون و 132هزار و 964 ریال داد و ستد شد.

مدیر عامل فرابورس در خصوص رقم هر سهم این شرکت گفت: در حال حاضر فرابورس مجاز به اعلام قیمت سهام این شرکت و سایر شرکتهای بازار پایه نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها