مشاور رئیس سازمان صداوسیما:

رسانه ملی از هیچ اقدامی برای کمک به سعدی افشار دریغ نمی‌کند

محمود عاطفی مشاور رئیس سازمان صدا و سیما و مدیر کل روابط عمومی عصر روز سه شنبه 27 اردیبهشت ماه با حضور در بیمارستان آسیا از سعد ا... رحمت خواه ملقب به سعدی‌افشار پیشکسوت تئاتر عیادت کرد و پیام رئیس رسانه ملی را، که برای این هنرمند کشورمان آرزوی سلامتی و طول عمر کرده بود به وی اعلام کرد.
کد خبر: ۴۰۳۲۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، محمود عاطفی با دلجویی از این بازیگر پیشکسوت تئاتر اعلام کرد:سازمان صدا و سیما از هر اقدامی برای کمک به این هنرمند دریغ نخواهد کرد.

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی در گفتگو با پزشک معالج و مسئولان بیمارستان آسیا از آخرین وضعیت سلامتی این هنرمند پیشکسوت نیز مطلع شد .

به گفته رضایی پزشک معالج وی عمل جراحی سعدی افشار با موفقیت انجام شده و او هم اکنون دوران نقاهت را پشت سر می گذارد .

سعدی افشار هفته‌ گذشته بر اثر شکستگی استخوان از ناحیه‌ کمر و لگن راهی بیمارستان شد و هم اکنون پس از انجام عمل جراحی در شرایط بهبودی به سر می‌برد.

سعد ا... رحمت خواه ملقب به سعدی‌افشار متولد سال 1313  از سال 1330 با اجرای نمایش سیاه بازی و تخته حوضی به روی صحنه رفت. وی که هم اکنون تنها هنرمند سیاه بازی کشور محسوب می شود فرزندی ندارد و 2 سال پیش همسر خود را نیز از دست داد و اکنون به تنهایی روزگار می گذراند و به گفته خود بزرگترین دغدغه اش تنهایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها