به گزارش جام جم آنلاین ، احسان سلطانیان درگفتگو با سایت معاونت امور مجلس و استانهای صدا و سیما گفت: این مستند در مورد استاد بهاری سفالگر شهرضایی است که بعد از سالها فعالیت در عرصه هنر سفالگری ، اکنون در اثر بی مهری و بی توجهی مسئولین به نوشابه فروشی روی آورده است.
وی با بیان اینکه پیش تولید این فیلم از اواسط آذر ماه سال جاری شروع و تا بهمن ماه ادامه داشته است افزود: مرحله ی فیلمبرداری و تولید آن از 18بهمن شروع و در 25 بهمن به پایان رسید.
وی تصریح کرد: مستند دست های فیروزه ای هم اکنون مراحل فنی و تدوین را سپری می کند و پیش بینی می شود اواسط فروردین 1390 آماده پخش شود.
سلطانیان در خصوص ضرورت و هدف از تولید این مستند بیان داشت: بسیاری از هنرهای اصیل ایرانی از جمله هنر زیبای سفالگری قدمتی چند هزار ساله دارد و در این میان سفالگرانی هستند که آثارشان فراتر از مرزهای ایران زمین نمایانگر فرهنگ و هنر این مرزو بوم است.اما سال هاست که بی توجهی و عدم حمایت برخی از نهادها منجر به بی انگیزگی و جدایی هنرمندان صنایع دستی از هنر ارزشمندشان شده است .
وی اضافه کرد: این مستند تلاش دارد تا علل این جدایی و بی انگیزگی را به تصویر کشیده و بستری برای توجه بیشتر مسئولین امر و حمایت آنها از هنرمندان این هنر شود.
عوامل تولید این مستند عبارتند از :
نویسنده و کارگردان : احسان سلطانیان،مشاور پروژه: دکتر احمد ضابطی جهرمی،طراح،تهیه کننده و محقق : زینب احمدی،تصویربردار و نورپرداز: فضل ا... تاری،گرافیک ،تدوین و صداگذاری : ابوفاضل مسعودی، صدابردار : سعید مهدوی، دستیار تصویر : علی دامیار.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم