تعمیرکار رایانه تصاویر خصوصی را منتشر کرد

پلیس اصفهان در یک عملیات ویژه فردی را که تصاویر خصوصی یک شهروند را در اینترنت منتشر کرده بود، شناسایی و دستگیر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ ستار خسروی، سرپرست پلیس فتای استان اصفهان در این باره گفت: با شکایت شهروندی مبنی بر انتشار تعدادی از تصاویر خصوصی وی در برخی از سایت‌های اینترنتی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
کد خبر: ۴۰۲۲۱۰

وی تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده مشخص شد فرد یا افرادی با دسترسی به پست الکترونیک این شهروند تعدادی از تصاویر وی را در برخی از سایت‌ها در معرض دسترس عموم قرار داده‌اند.

این مقام مسوول تصریح کرد: با به‌کارگیری اقدامات ویژه و خاص پلیسی مشخصات فرد انتشاردهنده تصاویر به‌دست آمد.

سرپرست پلیس فتا گفت: محل سکونت این فرد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، متهم دستگیر و تحقیق از وی آغاز شد.

این مقام انتظامی افزود: متهم که محسن نام دارد، در تحقیقات اولیه جرم خود را انکار کرد، اما پس از روبه‌رو شدن با اسناد و مدارک به انتشار تصاویر خصوصی شاکی اعتراف کرد.متهم در اعترافات خود اقرار کرده تصاویر، اطلاعات و گذرواژه پست الکترونیک این شهروند را از رایانه وی زمانی که این رایانه برای تعمیر در اختیار او قرار داشته، به دست آورده و سعی داشته با انتشار این تصاویر از این شهروند اخاذی کند که در این عمل ناکام مانده و قبل از انتشار همه تصاویر، با دخالت پلیس دستگیر شده است.

سرهنگ خسروی با بیان این‌که متهم به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است، به شهروندان توصیه کرد: از نگهداری عکس و فیلم خصوصی در رایانه خود جداً پرهیز کنند و حتی‌الامکان زمانی که رایانه نیاز به تعمیر دارد، از مراکز معتبر و مطمئن استفاده کنند تا از چنین مسائلی پیشگیری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها