بهمنی خبر داد:

عرضه شمش‌ طلا و سکه در بانک ها

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به عرضه شمش‌های 12.5 کیلوگرمی در بانک کارگشایی گفت: از شنبه هفته آینده اکثر واحدهای بانکی به توزیع سکه و شمش برای شکست حباب قیمتی در بازار سکه اقدام خواهند کرد.
کد خبر: ۳۹۶۷۷۷

به گزارش فارس، محمود بهمنی سه شنبه شب طی سخنانی پس از بازگشت از اجلاس بهاره صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن به ارائه اخباری برای کاهش التهاب در بازار سکه پرداخت و اظهار داشت: از روز شنبه به میزان کافی و تعداد قابل توجهی از واحدهای بانکی سکه و شمش بین مردم توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد:‌کسانی که دنبال خرید طلا هستند شمش‌های 12.5 کیلوگرمی را از واحدهای بانکی خریداری کنند.

رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه از روز جاری (سه‌شنبه) به بانک کارگشایی اعلام شد شمش‌های 12.5 کیلوگرمی در اختیار متقاضیان قرار گیرد، تصریح کرد: مردم به قیمت‌های واقعی و جهانی سکه توجه داشته باشند و بدون لحاظ این نرخ‌ها از بازار آزاد طلا نخرند.

بهمنی ادامه داد: زمانی که قیمت ربع بهار 160 هزار تومان اعلام شود به معنای رسیدن نیم ‌بهار به 320 هزار تومان و یک بهار به 640 هزار تومان است. اما باید دید آیا واقعاً در سکه‌های یک بهار به میزان 640 هزار تومان طلا به کار رفته است.

وی ضمن تأکید بر اینکه به طور حتم قیمت‌های مذکور اشتباه و کاذب است، ادامه داد: به طور حتم قیمت یک بهار کمی بالاتر از 400 هزار تومان است.

به گفته بهمنی سکه بهار آزادی قیمت ضرب دارد که این نرخ می‌تواند به قیمت سکه اضافه شود اما باز هم قیمت این سکه به رقم فعلی که در بازار اعلام می‌شود نمی‌رسد.

رئیس کل بانک مرکزی به تجار و متقاضیان طلا توصیه کرد: اگر دنبال خرید طلا هستند حتماً شمش بخرند.

وی خطاب به مردم و متقاضیان این روزهای خرید سکه تأکید کرد: چرا این افراد سکه می‌خرند که در آینده در ضرب و فروش متحمل ضرر و زیان شوند.

بهمنی با اشاره به اینکه پیش‌بینی این وضعیت از 2 سال قبل در بانک مرکزی صورت گرفته بود، تصریح کرد: پیش از این نیز اعلام کرده بودم که به میزان چندصد تن طلا خریداری کرده‌ایم و اگر نیاز باشد به بازار عرضه می‌کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی تأکید کرد: کنترل قیمت برای کسانی که از بازار و واسطه‌ها سکه می‌خرند از بانک مرکزی خارج است؛ این امر به طور کلی اشتباه است.

حباب سکه شکسته می‌شود؛ قیمت‌ها را واقعی می‌کنیم

بهمنی در پاسخ به این سؤال که افزایش قیمت‌ها در بازار داخلی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: افزایش قیمت‌ها در بازار داخلی تابع نوسانات جهانی بوده و زمانی که این قیمت‌ها به دلیل بحران‌ها و مسائل جهانی بالا می‌رود به طور حتم قیمت‌های داخلی نیز بالا خواهد رفت.

به گفته این مقام مسئول در نظام بانکی ورود دلالان به بازار طلا و فروش سکه با قیمت‌های بالاتر از بانک مرکزی به هیچ وجه توجیه علمی و اقتصادی ندارد.

وی افزود: از فردا  چهارشنبه حباب قیمت‌های سکه در بازار شکسته می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین در این سخنان خود با تأکید بر عرضه سکه و شمش در واحدهای بانکی گفت:‌ این اقدام مانع از سفته‌بازی و بورس‌بازی در بازار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها