لاریجانی :

رسانه ملی ،طرح‌ها ولوایح را پیش از تصویب نقد کند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم برنامه سازی صدا و سیما در امر قانون گذاری یادآور شد: این کار سبب می شود نمایندگان ضعف‌ها و نقایص موضوعات در دست بررسی را در وقت متقضی بررسی کنند و اصلاحات لازم را مبذول دارند.
کد خبر: ۳۹۴۲۷۱

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی لاریجانی درجمع مدیران مجلس با تشکر از اقدامات صورت گرفته در حوزه فن آوری اطلاعات در مجلس، تاکید کرد: سامانه ‌های صحن علنی مجلس باید ارتقا یابند تا بتوانند سوابق لوایح و طرح‌ها و سایر قوانین مرتبط را برای استفاده نمایندگان فراهم آورند.

وی با تاکید بر فراهم شدن و تعبیه همه موارد لازم در این رابطه روی میز نمایندگان، گفت: این امر سبب اتقان قوانین می شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سایت‌های خبری، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی در پوشش اخبار مجلس باید کیفی عمل کنند، تصریح کرد: صدا و سیما راجع به این مسئله وظیفه سنگین‌تری برعهده دارد.

وی افزود: رادیو و تلویزیون موضوعات در حال بررسی داخل کمیسیون های تخصصی را رصد کنند تا قبل از آنکه در صحن علنی طرح شوند برنامه‌های کارشناسی درباره آنها روی آنتن برود این کار سبب می‌شود نمایندگان ضعف‌ها و نقایص آن موضوعات را در وقت متقضی بررسی کنند و اصلاحات لازم را مبذول دارند.

رئیس مجلس با بیان اینکه نقادی، نقاط قوت و ضعف مسایل را مشخص می کند، اظهارداشت: رسانه ملی به علت گستردگی که دارد می‌تواند قبل از تصویب لوایح یا طرح‌ها، آنها را با حضور نخبگان و صاحب نظران مورد نقادی قرار دهد.

وی ادامه داد: بعداز تصویب قوانین انجام کارهای تبیینی از سوی رسانه ملی ضرورت دارد چون با این کار مردم از چند و چون کار و اهمیت موضوعات مطلع می‌شوند و ضمن آگاهی و آشنایی با حقوق خود، آثار قانونگذاری را در حوزه‌های مختلف زندگی مشاهده می کنند.

لاریجانی همچنین تاکید کرد: جا دارد رسانه ملی درساعات پربیننده برنامه‌هایی را برای تبیین قوانین و آشنایی مردم با حقوق و تکالیف و فرهنگ قانون‌مداری تهیه و پخش کند.

رئیس مجلس گفت: معاونت‌های قوانین و نظارت دو رکن اصلی کار مجلس را تشکیل می‌دهد ولی در این دو حوزه خیزش‌های لازم صورت نگرفته و برای تحقق این هدف نیاز است تا نیروهای خبیر، باهوش و متخصص به آن مجموعه‌ها اضافه شوند.

وی ادامه داد: بایستی افراد فاضل و تحصیل‌کرده دعوت به کار شوند تاسه ماه آینده این دو معاونت شکل مطلوب خود را پیدا کنند.

لاریجانی تاکید کرد: بایستی از ظرفیت‌های مجموعه تازه تاسیس مرکز پژوهش‌های اسلامی در قم حداکثر استفاده شود تا فکر و اندیشه‌های اسلامی و ظرفیت‌های نخبگان حوزه در امر قانون‌گذاری بهتر و بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

در ابتدای این جلسه، "علی افراشته" معاون اجرایی رئیس مجلس در گزارشی مبسوط، ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته در معاونت‌های نظارت، قوانین و اجرایی، اهم برنامه‌های امسال مجلس در حوزه اجرایی را تشریح کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها