تا سال 92 محقق می‌شود

آبرسانی از سرشاخه‌های دز به سد گلپایگان

فرماندار گلپایگان با بیان اینکه پروژه آبرسانی از سرشاخه‌های دز به سد گلپایگان به بیش از دو میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: احداث این پروژه بنا به پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا سال 1392 به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۳۹۴۲۵۲

به گزارش ایسنا، حسین صمدانی در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان درسال 90 که درجوار گلزارشهدا برگزار شد، با اشاره به پروژه آبرسانی سرشاخه‌های دز به سد گلپایگان اظهار کرد: احداث این پروژه برعهده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) است و بنا به پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا سال 1392 به بهره برداری خواهد رسید.

صمدانی اضافه کرد: 56 کیلومتر از تونل آبرسانی تاکنون به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: لوله انتقال آب از شهرهای گلپایگان، خوانسار، خمین، محلات، دلیجان، نیمه ور و ساوه عبور کرده و نهایتاً به استان قم خواهد رسید.

فرماندار گلپایگان به نتایج انتقال آب از سرشاخه‌های دز اشاره کرد و افزود: این آبرسانی منافع زیادی برای شهرستان گلپایگان خواهد داشت و در آینده نزدیک، شاهد شکوفایی کشاورزی منطقه و پر شدن سفره‌های آب زیرزمینی خواهیم بود.

وی هم چنین با اشاره به فعالیت ستاد اسکان و تسهیلات مسافران نوروزی عملکرد این ستاد را در ایام نوروز مثبت ارزیابی کرد.

صمدانی افزود: 25 هزار و 425 نفر از اماکن تفریحی و توریستی شهرستان دیدن کرده‌اند و دو هزار و 655 نفر به اکیپهای راهنمایی میراث فرهنگی، هلال احمر و شهرداری مراجعه کرده‌اند.

وی هم چنین به اسکان مسافران نوروزی اشاره کرد و بیان کرد: در ایام نوروز یک هزار و 758 نفر در قالب 330 خانوار در مدارس شهرستان اسکان یافتند.

فرماندار گلپایگان تصریح کرد: اجرای قانون هدفمند سازی یارانه‌ها در سال گذشته با تشکیل قرارگاه عدالت در شهرستان به بهترین صورت اجرا شد و این امرهمدلی و یکدلی بین مسوولان و مردم را نشان می‌دهد و امیدواریم در سال جاری نیز همین روند ادامه داشته باشد.

صمدانی هم چنین به عملیات اجرایی دو بانده شدن محورموته به گلپایگان تا دو راهی موته اشاره کرد و گفت: این پروژه به سرعت در حال اجراست و تا پایان سال 1390 به بهره برداری خواهد رسید.

وی بیان کرد: عملیات پروژه مصلای گلپایگان، تصفیه خانه و راه‌های مواصلاتی شهرستان نیزدر حال انجام است و برای ایجاد راه آهن از استان مرکزی و گذشتن از شهرستان و ادامه آن به استان اصفهان درسال جدید ردیف بودجه در نظر گرفته شده است و امیدواریم در سال جدید با پیگیریهای نماینده شهرستان خدمات مناسبی به شهروندان ارائه کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها