دریادار سیاری :

دشمن را با جهاد اقتصادی به زانو در می­آوریم

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه جهاد اقتصادی همان جنگ اقتصادی است، گفت: جهاد اقتصادی برای تمامی مردم، علی‌الخصوص کارکنان نیروهای مسلح امری مهم است و باید در این جهاد استکبار جهانی را از پای در آوریم.
کد خبر: ۳۹۴۰۹۷

به گزارش خبرگزاری مهر، دریادار دکتر حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی در جمع کارکنان هوادریا، یگان موشکی ذوالفقار، کارخانجات، ناوگان و یگان‌های پشتیبانی منطقه ضمن تبریک سال جدید با بیان این مطلب که جهاد اقتصادی همان جنگ اقتصادی است، اذعان داشت: جهاد اقتصادی برای تمامی مردم، علی‌الخصوص کارکنان نیروهای مسلح امری مهم است و باید در این جهاد استکبار جهانی را از پای در آوریم.

وی افزود: این امر میسر نمی‌شود مگر با همدلی و اتحاد و امت شهید پرور ایران اسلامی همانند سال‌های گذشته به سخنان مقام معظم رهبری جامه عمل خواهد پوشاند.

دریادار سیاری در ادامه با اشاره به موفقیت‌های نیروی دریایی خصوصاً فعالیت‌های کارکنان ولایتمدار و خدوم منطقه یکم در سال 89 از جمله رزمایش بزرگ ولایت 89، حضور در آب‌های آزاد و بین‌المللی، مقابله با پدیده شوم دزدی دریایی، رزمایش مشترک امداد و نجات ایران و عمان، عبور از کانال سوئز و حضور در دریای مدیترانه و همچنین تعمیر و نگهداری یگان‌های سطحی و زیرسطحی، بالگرد، بال ثابت، هواناو و ... از کارکنان منطقه با اهدای هدایایی تقدیر و تشکر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها