در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، «360 درجه» عنوان مستند ترکیبی است که به موضوع اعتیاد و ریشه های روی آوری افراد به این معضل در جامعه می پردازد.
مجموعه مستند «360 درجه» با به تصویر کشیدن روزهای زندگی یک معتاد که توانسته با کندوکاو در روح و روان خود از اعتیاد رهایی یابد و به چرایی و چگونگی بروز این ناهنجاری که ریشه در کودکی افراد داشته بپردازد و بیان کند که شکل گیری همه معضلاتی که گریبان گیر زندگی و جامعه کنونی می شود منشأیی جز عدم توجه به مسائل روحی و روانی افراد از همان دوران آغاز زندگی ندارد چرا که ریشه گرایش به معضلی چون اعتیاد در عدم توجه به ناهنجاری هایی خلاصه می شود که درون هر فرد همراه با شکل گیری شخصیتش شکل گرفته و در سن بلوغ بروز می یابد.
در بخش دیگر این مستند 10 قسمتی، افراد نجات یافته از دام خانمان سوز اعتیاد نشستی صمیمی با شخصیتهای مختلفی از اهالی هنر و ورزش از جمله، رضا رویگری، لادن طباطبایی، امیر محمد زند، کاوه خداشناس،عباس جدیدی، شیث رضایی و صمد نیکخواه بهرامی در ارتباط با حس و حال تولد دوباره و برنامه های خود برای آینده و یک زندگی جدید گفتگو می کنند.
سایرعوامل این برنامه عبارتند از:
مدیر تصویربرداری: علیرضا خواجه نوری،مدیر تولید: پیمان بی آزاری،نورپرداز: پیروز جابری،محقق: زهرا تقوایی،تدوین و تیتراژ: حبیب نریمانی و محمد رضا سنجری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: