تعقیب و گریز با 2 شرور شیشه‌ای در تهران

2 سارق زورگیر که پس از مصرف شیشه بی‌رحمانه با چاقو به مردم حمله‌ور می‌شدند، در تعقیب و گریز ماموران انتظامی دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم»، این 2 متهم شرور در منطقه عبدل‌آباد در جنوب تهران با شرارت و چاقوکشی از مردم سلب آسایش کرده و در یک فقره از جرایم خود با حمله به یک جوان، او را بشدت مجروح کرده بودند.
کد خبر: ۳۶۰۱۱۳

حوالی ظهر روز 6 مهرماه راننده یک دستگاه خودروی زانتیا سراسیمه خود را به یکی از خودروهای گشت کلانتری 152 خانی‌آباد رساند و گفت: دقایقی پیش 2 سرنشین یک دستگاه خودروی پراید سفید راهم را سد کرده و با چاقو به من حمله‌ور شدند و پس از سرقت 900 هزار تومان پولم، فرار کردند.

شاکی ادامه داد: پس از این سرقت سارقان را تعقیب کرده و از خودروی آنها سبقت گرفتم و اکنون درخواست دستگیری این 2 سارق را دارم.

تعقیب و گریز

درپی این شکایت ماموران گشت کلانتری 152 بلافاصله با مسدود کردن مسیر، دستور توقف به 2 سرنشین خودرو را صادر کردند اما آنها با مشاهده ماموران و مسدود شدن مسیر با وجود یکطرفه بودن خیابان در خلاف جهت متواری شدند.

در پی این اقدام ماموران نیز به تعقیب سارقان پرداختند و راننده خودرو پس از تصادف با چند خودروی عبوری و ایجاد خسارت سرانجام با یک دستگاه خودروی پیکان برخورد کرد و متوقف شد.

در پی این تصادف 2 سرنشین خودرو قصد فرار داشتند که بلافاصله دستگیر شدند و در بازرسی از خودروی آنها 2 قبضه قمه و مبلغ 900 هزار تومان پول مالباخته کشف شد.

تحقیق در دادسرا

با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، دادیار سلیمانی‌فرد در شعبه ششم دادسرای جنایی تحقیق از 2 متهم شرور را آغاز کرد. این 2 متهم به نام‌های مجتبی و سلیمان در اعترافات خود عنوان کردند، پس از مصرف شیشه از مردم زورگیری می‌کرده‌‌اند.

در پی این اعترافات، سلیمانی‌فرد دستور ادامه تحقیق از 2 متهم را در پایگاه پنجم پلیس آگاهی صادر کرد و ماموران در تحقیقات میدانی متوجه شدند مجتبی و سلیمان در محله عبدل‌آباد با حمله‌ور شدن به یک جوان او را بشدت با چاقو مجروح کرده‌اند، به طوری که این فرد در یک قدمی مرگ قرار گرفته و با تلاش پزشکان از مرگ حتمی نجات یافته است.

شناسایی کنید

سرهنگ اسدی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی در این باره گفت: با توجه به شرارت هر دو متهم و زورگیری از مردم همراه با ایجاد رعب و وحشت، دادیار سلیمانی‌فرد با صدور دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر هر دو متهم از مردم خواست در صورت شکایت از 2 شرور سارق به پایگاه پنجم پلیس آگاهی یا شعبه ششم دادیاری دادسرای جنایی مراجعه کنند.

رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: بررسی های اولیه حاکی از آن است که این دو متهم از مجرمان شرور و سابقه داری هستند که احتمالا در دیگر مراجع قضایی و انتظامی نیز تحت تعقیب می باشند.

رعب و وحشت

وی افزود: در حال حاضر فرضیه های پلیس حاکی از آن است به دلیل ایجاد رعب و وحشت از سوی دو متهم دستگیر شده بسیاری از شاکیان به دلیل ترس از آنها شکایتی را مطرح نکرده اند که در این ارتباط با دستور قضایی از سوی دادیار سلیمانی فرد ماموران درحال شناسایی شاکیان احتمالی و تحقیق در خصوص دیگر اعمال مجرمانه این دو شرور سابقه دار هستند. سرهنگ اسدی اضافه کرد: برخورد با مجرمان خشن از اولویت های پلیس آگاهی است و در این ارتباط تیم های ویژه این متهمان را تحت کنترل قرار داده و در صورت ارتکاب جرم بلافاصله آنها را دستگیر و تحویل مراجع قضایی خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها