سرنوشت 120 هزار ناپدید شده در الجزایر

جام جم آنلاین : مقامات الجزایری نخستین نشانه گورهای صدها، اگر نه هزاران نفر از کسانی را که به وسیله چریکهای ضداسلامی مورد حمایت ارتش این کشور در دهه 190 ربوده و کشته شدند ، نابود کردند.
کد خبر: ۳۵۸۱۳
فعالان حقوق بشر با اعلام این خبر افزودند آنها مخفیانه یک گور دسته جمعی را نزدیک شهر «رلیزانه» در غرب الجزایر ، در نوامبر گذشته کندند و یکی از قربانیان را که در آنجا به خاک سپرده شده بود ، شناسایی کردند اما از آن زمان پلیس این محل را پاکسازی کرد.
پلیس حالا اصلا وجود این گورستان را تکذیب می کند اما فعالان حقوق بشر از آنجا عکس هایی گرفته اند ، که بعضی از آنها در گاردین امروز چاپ شده است عکس هایی از استخوان ها و وسایل و لباس های قربانیان.
این نخستین مدرک عمومی از مرگ حدود 200 نفر از مردم رلیزانه است.
در حالی که هزاران قربانی دیگر چریک های مورد حمایت دولت در گورهای دسته جمعی مشابه در نقاط دیگر به خاک سپرده شده اند.
دولت الجزایر تحت فشار است تا درباره نقش شبه نظامیان به اصطلاح میهن پرستی که باعث قتل 120 هزار مسلمان این کشور در دهه 1990 شدند ، تحقیق کند.
این فشار از ناحیه خانواده های قربانیان و گروه های بین المللی مانند عفو بین الملل و سازمان ناظر حقوق بشر اعمال می شود این دو سازمان خواهان تحقیق درباره سرنوشت بیش از هفت هزار نفر هستند که پس از این که رسما توسط مقامات (پلیس) دستگیر شدند ، ناپدید شدند.
عبدالعزیز بوتفلیقه که نامزد انتخابات ریاست جمهوری الجزیره در ماه آوریل است ، با مخالفت مقامات بالای ارتش و پلیس در این زمینه مواجه است.
محمدسمین ، یکی از ساکنان رلیزانه است که می خواهد بداند سرنوشت 212 نفری که رئیس یک گروه شبه نظامی آنان را در این شهر دستگیر کرد ، چه شده است.
وی گفت: اهالی این شهر در نوامبر گذشته تصادفا این گور دسته جمعی را پیدا کردند.

2 کشته و 3 مجروح در درگیری مسلحانه در الجزایر
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها