برخورد قانونی با واحدهای متخلف صورت می‌گیرد

طرح جامع حمل و نقل پاییز امسال تکمیل می‌شود

معاون وزیر راه و ترابری با بیان این‌که تاکنون برای طرح جامع حمل و نقل یک صد میلیارد ریال هزینه شده است، از اتمام این طرح در پاییز امسال خبر داد.
کد خبر: ۳۵۷۱۳۰

به گزارش ایرنا، ناصر پورمعلم در حاشیه نمایشگاه ماشین‌آلات راهسازی گفت: این طرح در قالب 6 فاز تعریف شده که تا فاز چهارم آن تمام شده و پیش‌نویس فاز پنجم هم توسط شرکت فرانسوی تهیه شده و مراحل نهایی را طی می‌کند.وی افزود: تاکنون یک صد میلیارد ریال در این طرح هزینه شده است و تا فاز چهارم تمام مطالبات شرکت مترا و شرکت فرانسوی پرداخت شده است.

وی طرح مذکور را یک طرح دینامیکی متناسب که با شرایط زمانی و مکانی و فرازهای حاکمیتی قابلیت انطباق دارد، دانست.

پورمعلم با اشاره به این‌که 23 هزار کشته، 750 هزار مصدوم و صرف 18 هزار میلیارد تومان، نتیجه سونامی پنهان حوادث جاده‌ای است، تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده در دولت نهم و دهم رشد میزان تلفات جاده‌ای تثبیت شده و در حال حاضر روند نزولی دارد.همچنین علی‌اکبر ونایی، معاون وزیر راه با تاکید بر این‌که مشکل اساسی صنعت حمل و نقل جذب سرمایه است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در بخش حمل و نقل و ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل یکی از آرزوهای مغفول مانده است که کم و بیش به آن پرداخته شده اما هم‌اکنون ظرفیت‌های خالی فراوانی در این بخش دیده می‌شود.رئیس آموزشکده عالی وزارت راه و ترابری راه را مترادف تمدن دانست و افزود: اگر ادعای تمدن برتر را با قدمت چندین هزار ساله داریم ناگزیر باید تمدن خود را با توسعه راه‌ها و توسعه شبکه حمل و نقل ارتقا دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها