در هفته دولت انجام می‌شود

بهره‌برداری از 3 هزار و 252 پروژه کشاورزی

3 هزار و 252 پروژه زیربنایی و تولیدی کشاورزی در نقاط مختلف کشور به مناسبت هفته دولت افتتاح و به بهره برداری می رسد.
کد خبر: ۳۴۹۸۲۰

به گزارش مهر ، این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر 529 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از 80 هزار نفر را فراهم خواهد کرد.

این طرح ها در زمینه آب و خاک با 2 هزار و 581 پروژه، دام و طیور با 341 پروژه، تولیدات گیاهی با 68 پروژه، شیلات با 43 پروژه، صنایع روستایی با 53 پروژه، منابع طبیعی و آبخیزداری با 61 پروژه، امور عشایر با 67 پروژه، تعاون روستایی با 15 پروژه، ترویج و تحقیقات با 15 پروژه و دامپزشکی با 3 پروژه است.

بیشترین پروژه های افتتاحی به  استان های خراسان رضوی با 390 پروژه و سمنان با 372 پروژه اختصاص دارد و کمترین  پروژه در استان هرمزگان با 12 پروژه انجام می شود.

پروژه آبیاری تحت فشار 12 هزار هکتاری درهرمزگان، پروژه 20 هزار مترمربعی گلخانه در ورامین، سردخانه 30 هزارتنی در رباط کریم، کشتارگاه طیور 2 هزار قطعه ای در ساعت در شهرری ، آبزی پروری 700 هزار قطعه‌ای در شازند، خط انتقال آب 3 هزار و 400 متر مکعبی در قاین و .. از جمله پروژه های مهمی هستند که در این هفته افتتاح خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها