توزیع قرص آهن در تمام دبیرستان‌ها از امسال

معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی جدید صددرصد دبیرستان‌ها و 90 درصد مدارس راهنمایی دخترانه کشور تحت پوشش مکمل قرص آهن قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۳۴۷۰۰۸

عباس حیصمی در گفتگو با ایسنا افزود: براساس تفاهمنامه‌ای که بین وزارتخانه‌های بهداشت و درمان و آموزش و پرورش منعقد شده است، از سال تحصیلی جدید همانند سال‌های گذشته، مکمل قرص آهن با دوز یک بار در هفته بین دانش‌آموزان راهنمایی و دبیرستانی کشور توزیع می‌شود.

به گفته وی، براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال تحصیلی جدید، صددرصد دبیرستان‌ها و همچنین80 تا 90 درصد مدارس راهنمایی دخترانه کشور تحت پوشش مکمل آهن قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: با توجه به این که شایع‌ترین کمبود آهن در بین دانش‌آموزان دختر مقطع راهنمایی و دبیرستان دیده می‌شود که توزیع مکمل‌های آهن در کاهش سوءتغذیه، کم‌وزنی و کوتاه‌قدی محصلان تاثیر مثبت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها