به دلیل خشکسالی

قنات روستای راور خشک شد

قنات تاریخی روستای کهن شهرستان راور به دلیل خشکسالی پیاپی در این شهرستان خشکید.
کد خبر: ۳۴۴۹۹۰

به گزارش مهر از کرمان، به دلیل افت سطح آبهای زیر زمینی و عدم بارش باران طی چند سال گذشته در شهرستان راور یکی از قنات های تاریخی استان کرمان که هکتارها زمین کشاورزی در شهرستان راور را آبیاری می کرد، خشک شد.

این درحالیست که سطح آبدهی این قنات تاریخی طی روزهای اخیر به شدت افت کرده بود و هم اکنون آبیاری به زمین های کشاورزی به صورت سیار انجام می شود.

فرماندار راور در این خصوص اظهار داشت: شهرستان های شمالی کرمان طی سال آبی گذشته با کاهش شدید بارش باران مواجه شدند به گونه ای که در راور طی یکسال تنها 50 میلیمتر باران باریده است.

فرج الله عارفی با اشاره به اینکه شغل اکثر مردم راور کشاورزی است، افزود: بسیاری از منابع آبی این شهرستان خشک شده و خشکسالی به یکی از مهمترین مشکلات شهرستان تبدیل شده است. طرح لایروبی این قنات بزودی آغاز می شود و امیدواریم وضعیت این قنات که تامین کننده عمده آب هکتارها زمین کشاورزی است از این شرایط خارج شود.
 
عارفی خاطرنشان کرد: با توجه به کم آبی و خشکیدگی این قنات تاکنون 22 تانکر آب برای مصارف دامداری و کشاورزی در منطقه توزیع شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها