دستگیری پزشکی که بیماران را تشویق به قتل می‌کرد

مرد شیادی که سال‌ها در پوشش روانپزشک مبالغ چند صد میلیونی از بیماران خود دریافت کرده بود، دستگیر شد.به گزارش «جام‌جم»، به دنبال چندین فقره شکایت مردمی در شعبه دوم دادیاری دادسرای ناحیه 19 مبنی بر این‌که شاکیان پس از مراجعه به فردی که خود را روانپزشک معرفی می‌کرده، بابت هر ساعت مشاوره از 100 تا 250 هزار تومان به وی پرداخت کرده و او با دستورات عجیب و غریب، آنها را به ارتکاب جرم از جمله قتل بستگان ترغیب می‌‌کند، موضوع این شکایت‌ها با دستور دادیار جنایی به پایگاه اول پلیس آگاهی ارجاع شد.
کد خبر: ۳۳۶۵۳۰

تحقیق از شاکیان

با تحقیق از شاکیان مشخص شد این فرد 78 ساله به نام محمود با معرفی خود به عنوان روان‌شناس و روانکاو دارای بورد تخصصی TA از آمریکا، از بیماران خود مبالغ کلانی دریافت کرده است.

یکی از مالباختگان در این ارتباط به کارآگاهان گفت: حدود 8 سال پیش توسط خواهرم با این فرد ـ که خود را متخصص روان‌شناسی معرفی می‌کرد ـ آشنا شدم و او در جلسات روانکاوی دائما به من القا می‌کرد مادرت دشمن اصلی تو بوده و قصد دارد ارث تو را تصاحب کند. شاکی ادامه داد: روانپزشک قلابی با این اظهارات چنان مرا تحت تاثیر قرار داده بود که حتی یک شب می‌خواستم مادرم را با چاقو به قتل برسانم.

کتک زدن همسر

مرد جوان دیگری که به عنوان شاکی در پایگاه اول پلیس آگاهی حضور پیدا کرده بود، در شکایت خود گفت: از سال 84 به دلیل مشکلات روحی به مطب این فرد شیاد می‌رفتم و او 100 تا 300 هزار تومان بابت هر ساعت مشاوره از من پول می‌گرفت و مدام به من اصرار می‌کرد باید همسرم را روزی چند بار کتک بزنم تا عصبانیتم فروکش کند!

یکی دیگر از شاکیان، همسر 35 ساله متهم بود که بیان می‌کرد زمانی که به عنوان بیمار به مطب وی مراجعه کرده، از سوی این فرد فریب خورده و به عقد و ازدواج او درآمده و بعد متوجه شده او یک کلاهبردار است.

گزارش حاکی است؛ پس از طرح شکایات افراد مراجعه‌کننده، ماموران این متهم را در خیابان پاسداران دستگیر کردند.

سرهنگ محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران در این باره گفت: در حال حاضر پرونده متهم برای شناسایی مالباختگان در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و بررسی‌های اولیه حاکی است وی از برخی شاکیان مبالغی از 100 تا  150 میلیون تومان دریافت کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها