به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل برنامه و بودجه ستاد مدیریت سوخت کشور امروز در همایش هدفمندسازی یارانه ها در تبریز گفت : براساس برنامه ریزی ها ، تعداد جایگاه های سی ان جی کشور تا پایان امسال از یک هزار و 200 جایگاه کنونی به یک هزار و 800 جایگاه خواهد رسید .
امیر جعفرپور هزینه سالانه مصرف سوخت در ایران را 300 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : این رقم چهار و نیم برابر میانگین جهانی است.
وی ، اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها را بسیار ثمره بخش و عامل رشد با شتاب کشور دانست و گفت : اگر این قانون به درستی اجرا شود ، در پنج سال آینده می توان به کاهش مصرف سوخت در کشور امیدوار بود که درآمدهای ناشی از این صرفه جویی می تواند در بخش های تولیدی هزینه شود .
مدیرکل برنامه و بودجه ستاد مدیریت سوخت کشور با تاکید بر اینکه هدفمند کردن یارانه ها ، آثار مثبت و منفی می تواند در بخش حمل و نقل کشور داشته باشد یاد آورشد : البته آثار مثبت این قانون بسیار وسیع است و در درازمدت می تواند منشاء مزایای بسیار زیادی باشد .
جعفرپور افزود : با فعالیت های انجام شده در ستاد مدیریت سوخت کشور ، تاکنون رشد 10 درصدی در حمل و نقل ریلی شهری ، افزایش 30 درصدی در ایجاد زیرساخت های حمل و نقل برون شهری ، رشد 30 درصدی ناوگان برون شهری ، 2 برابر شدن تعداد ناوگان درون شهری محقق شده است .
جعفرپور با بیان اینکه مصرف انرژی و سوخت در کشور نیاز به مدیریت واحد دارد گفت: هم اکنون 17 نهاد و سازمان در این زمینه تصمیم گیر هستند که بیانگر موازی کاری در این بخش است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد