حادثه در جهان

اعدام 5 قاتل ناموسی در هند

رسانه‌های دولتی هندوستان از اعدام 5 قاتل ناموسی توسط دادگاه ایالت شمالی این کشور خبر داده و اعلام کردند: این افراد به دلیل قتل یک زوج جوان که بدون اجازه قبایل خود اقدام به ازدواج کرده بودند، توسط دادگاه محکوم به مرگ شدند. رسانه‌های دولتی هندوستان از قول مقامات دادگاه ایالت هاریانا در شمال این کشور اعلام کردند: قتل‌های ناموسی و قبیله‌ای در اکثر نقاط این کشور به وقوع می‌پیوندند و قربانیان این قتل‌ها اکثرا زوج‌های جوانی هستند که بدون اجازه و برخلاف اجازه ریش سفیدهای قبایل و بزرگان روستاهای خود اقدام به دوستی و ازدواج می‌کنند. با این حال، اعدام این 5 نفر با خشم روسای قبایل هندو مواجه شد.
کد خبر: ۳۲۳۲۴۰

بال رام، رئیس شورای قبیله «بنی وال» در ایالت هاریانا در مصاحبه‌ای با روزنامه‌ تایمز هندوستان خاطر‌نشان کرد: ما دولت را تحت‌فشار قرار می‌دهیم. به دولت یک اولتیماتوم خواهیم داد تا تغییراتی در مورد اعدام قاتلان ناموسی اعمال کند. البته واژه قاتلان ناموسی تعبیری است که کارشناسان حقوقی بر روسای قبایل هندو گذاشته‌اند. این افراد برای حفاظت از آبروی قبایل خود و جلوگیری از درگیری‌های قبیله‌ای اقدام به این کارها می‌کنند، چرا که ازدواج میان پسران و دختران قبایل مختلف یا به عبارتی طبقات مختلف این کشور ـ کاست‌ها ـ امکان‌پذیر نیست./ ایسنا

دو کشته در تیراندازی در بیمارستان آمریکا

رسانه‌های دولتی آمریکا از وقوع یک فقره تیراندازی در یکی از بیمارستان‌های این کشور خبر داده و اعلام کردند: در این حادثه 2 نفر جان خود را از دست داده و 3 نفر هم مجروح شدند.

رسانه‌های دولتی آمریکا از قول مقامات پلیس ایالت تنسی عنوان کردند: ظهر روز گذشته یک فرد تیرانداز با حمله به بیمارستانی در منطقه «ناکس ویل» اقدام به تیراندازی روی مراجعان کرد که در این حادثه یک نفر به ضرب گلوله جان خود را از دست داده و 3 نفر هم مجروح شدند که وضعیت 2 نفر از آنها وخیم گزارش شده است و احتمال فوت آنها وجود دارد.

دارل وباسک، سخنگوی پلیس ایالت تنسی آمریکا نیز خاطرنشان کرد: فرد ضارب بین 16 تا 30‌/‌16 به وقت محلی اقدام به تیراندازی کرده است. همچنین هنوز هویت ضارب، قربانی و 3 مجروح این حادثه تیراندازی مشخص نشده است. به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، ماموران پلیس بلافاصله پس از اطلاع یافتن از وقوع این حادثه در محل حاضر شدند و پس از آن نیز اعلام شد که جسد فرد ضارب در حالی که گلوله‌ای در سرش است، در یکی از خیابان‌های نزدیک به محل حادثه پیدا شده است.

به احتمال زیاد وی خودکشی کرده است. با این حال تحقیقات در این رابطه توسط کارشناسان و بازرسان پلیس ایالتی و منطقه فاکس ویل ادامه دارد. / ایسنا

تلفات زمین‌لرزه در چین و تبت به بیش از 2000 نفر رسید

ستاد ملی بحران چین دیروز اعلام کرد: تعداد تلفات زمین‌لرزه ‌14 آوریل در این کشور و تبت به بیش از 2000 نفر رسیده و تعداد زیادی هم مفقود هستند.

ستاد ملی بحران چین در بیانیه‌ای یادآور شد که تعداد تلفات زمین لرزه 9‌/‌6 ریشتری 14 آوریل سال جاری میلادی در غرب این کشور و تبت به 2039 نفر افزایش یافته و 195 نفر هم مفقود هستند که تلاش برای یافتن آنها ادامه دارد. به گزارش خبرگزاری رویترز، اکثر قربانیان زمین‌لرزه چهارشنبه هفته گذشته از اهالی منطقه «تبت» و «یوشو» بودند، چراکه اکثر منازل روستایی در این مناطق نامستحکم هستند. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها