از سوی بانک مرکزی اعلام شد

قیمت خرده فروشی مواد خوراکی در تهران

بانک مرکزی در گزارش هفتگی اش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 27 فروردین ماه جاری را اعلام کرد.
کد خبر: ۳۲۲۱۴۹

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی ، در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه اندکی افزایش ولی قیمت پنیر غیر پاستوریزه کاهش جزئی یافت. بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. قیمت تخم مرغ اندکی افزایش داشت و شانه ای 19200 الی 33000 ریال فروش می رفت.

در گروه برنج، بهای انواع برنج داخله اندکی افزایش ولی قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی کاهش جزئی یافت. در گروه حبوب بهای نخود، عدس، لوبیاچیتی و لوبیا سفید اندکی افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری تهران طالبی عرضه کمی داشت ولی بقیه اقلام میوه و سبزی تازه را که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار می فروختند.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت پرتقال درجه دو نسبت به هفته قبل افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه طالبی کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه قیمت خیار و لوبیا سبز کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه پیاز افزایش یافت. در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت مرغ افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله نسبت به هفته قبل کاهش داشت.

در هفته مورد بررسی، قیمت روغن نباتی جامد اندکی افزایش ولی بهای روغن نباتی مایع کاهش جزئی یافت. قیمت قند، شکر و چای خارجی نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه معادل 0.1 درصد افزایش ولی قیمت پنیر غیر پاستوریزه 0.3 درصد کاهش یافت. بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل  ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل 0.7 درصد افزایش داشت.

برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 0.3 درصد و 0.4 درصد افزایش ولی قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی 0.4 درصد نسبت به هفته قبل کاهش یافت. در گروه حبوب بهای نخود وعدس هر یک معادل 0.4 درصد، لوبیا چیتی و لوبیا سفید هر یک 0.2 درصد افزایش یافت. قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود.

میوه و سبزی های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه های تازه بهای پرتقال درجه دو معادل 5.1 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 26 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه بهای خیار معادل 7.5 درصد و لوبیا سبز 2.9 درصد نسبت به هفته قبل کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.2 درصد تا 32.8 درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد بررسی، نسبت به هفته قبل بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 2.2 درصد افزایش ولی قیمت گوشت تازه گاو و گوساله 1 درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد گزارش نسبت به هفته قبل، بهای روغن نباتی جامد معادل 0.2 درصد افزایش ولی قیمت روغن نباتی مایع 0.1 درصد کاهش داشت. بهای قند، شکر و چای خارجی بدون تغییر بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها