حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر ، ابراهیم شاهین در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به ایران و آشنایی با توانمندی های تولیدی و فنی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: این دیدار برای ما که خواهان استفاده از ظرفیت های بسیار خوب رسانه ی ملی جمهوری اسلامی ایران هستیم فرصت بسیار مناسبی است.
وی با ضروری خواندن تقویت همکاری های رسانه ای همپای سایر مناسبات ایران و ترکیه افزود: برقراری روابط خوب و پایدار فرهنگی ما را از تمایل به آثار رسانه ای غرب بی نیاز می کند.
رئیس رادیو و تلویزیون ترکیه با اشاره به اینکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در زمینه های فیلم و سریال، مستند، انیمیشن و سایر قالب های برنامه سازی توفیقات محلی، منطقهای و جهانی خوبی داشته است اظهار امیدواری کرد این نشست زمینه استفاده بیشتر از تولیدات رسانه ای ایران را در شبکه های رادیویی و تلویزیونی ترکیه فراهم کند.
ابراهیم شاهین از پیشنهاد رئیس سازمان صدا و سیما برای تولید آثار مشترک از شخصیتهای علمی و فرهنگی مورد احترام دو ملت این اقدام را گام مناسبی در نزدیک تر شدن علائق مردم ایران و ترکیه دانست.
وی با تأئید مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصههای بین المللی و همسویی سیاست های آنکارا با تهران درخصوص مسائل منطقهای و جهانی تصریح کرد: آنچه برای ما به عنوان متولیان فرهنگی کشور ترکیه مهم است نشان دادن زیبایی های مشترک فرهنگی دو ملت است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....