شرط معنوی مادر داغدیده قاتل را نجات داد

مادر داغدیده به شرط آن که قاتل فرزندش، 7 سال نماز قضا بجا آورد و در سال یک ماه روزه بگیرد، روز گذشته به اجرای احکام دادسرای جنایی تهران رفت و قاتل فرزندش را بخشید. به گزارش جام‌جم، 20 مهر ماه سال 87 مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از درگیری خیابانی 2 مرد در خیابان نازی‌آباد تهران خبر داد.
کد خبر: ۳۱۶۶۲۱

پس از وقوع این حادثه، ماموران کلانتری 130 نازی‌آباد به آن محل اعزام شدند که معلوم شد، مردی 26 ساله با ضربه چاقوی یک نوجوان به نام امیر به قتل رسیده و عامل حادثه با یک دستگاه خودروی پژو فرار کرده است. جستجو برای یافتن متهم از سوی کارآگاهان اداره 10 آگاهی تهران ادامه پیدا کرد تا عاقبت متهم فراری اوایل مرداد ماه سال جاری دستگیر شد. با انتقال وی به اداره پلیس، او به قتل مرد جوان به انگیزه درگیری خیابانی اعتراف کرد و پرونده وی با صدور قرار مجرمیت به دادگاه ارسال شد.

متهم به قتل پس از محاکمه در دادگاه کیفری استان تهران به قصاص محکوم و با تایید حکم صادره، پرونده متهم برای اجرا به اجرای احکام دادسرا ارسال شد. شهریاری، بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: در حالی که متهم نوجوان در آستانه مجازات قرار داشت، مسوولان هیات صلح و سازش اجرای احکام دادسرا پس از 15 جلسه گفتگو با اولیای دم، روز گذشته مادر مقتول به شرط آن که متهم پرونده 7 سال نماز قضا به جای آورد و جز ماه رمضان، یک ماه از سال را روزه بگیرد، او را بخشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها