با اخذ رضایت از اولیای دم

قاتل از طناب‌دار نجات یافت

یکی از 2 محکوم به قصاص در پرونده قتل 2 مرد میانسال با اخذ رضایت از اولیای دم از طناب دار رهایی یافت.
کد خبر: ۳۱۳۴۸۸

به گزارش فارس،‌ صبح روز 14 اسفند سال 84 مأموران مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران بزرگ از وقوع یک حادثه با خبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه واقع در میدان میوه تره بار تهران دریافتند دو مرد میانسال به نام‌های کریم و عباس به شدت زخمی شده و به قتل رسیده‌اند.

جابری قاضی واحد اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: 2 متهم به نام‌های حمزه و مجید به ترتیب 18 و 19 ساله شناسایی و دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: این 2 متهم مدعی شدند به واسطه سرقت از گاو صندوق حجره‌ای در بازار میوه و تره بار وارد این میدان شده‌اند و با مقتولان درگیر شده‌اند که در این درگیری آنها را به قتل رسانده‌اند. با توجه به این اعتراف شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران برای حمزه به اتهام مشارکت در قتل کریم و عباس و برای مجید به اتهام مشارکت در قتل کریم حکم قصاص صادر کرد.

قاضی واحد اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران گفت: این حکم از سوی شعبه 11 دیوان عالی کشور تأیید شد اما حمزه موفق شد از اولیای دم رضایت بگیرد اما مجید هنوز موفق به اخذ رضایت از خانواده کریم نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها