میرتاج‌الدینی :

زمان و مبلغ یارانه مشخص نیست

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس‌جمهور با رد برخی اخبار در مورد پرداخت نقدی یارانه‌ها از اردیبهشت‌ سال آتی گفت : زمان پرداخت نقدی یارانه‌ها مشخص نیست و کارگروه ویژه ای درباره زمان و مبلغ پرداخت یارانه ها تصمیم گیری می کند.
کد خبر: ۳۰۸۵۵۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در مراسم بدرقه رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به چند کشور آسیایی و آفریقایی گفت : یارانه نقدی ابتدا به حساب افراد ریخته می‌شود و پس از آن اصلاح قیمت‌ها انجام می‌شود.

میرتاج الدینی افزود : به همه خانوارهای در هر سه خوشه یارانه تعلق می گیرد و زمان پرداخت نقدی یارانه‌ها هنوز مشخص نیست و کارگروه تحول اقتصادی پس از تصمیم‌گیری در این مورد زمان آن را اعلام می‌کند.

وی گفت: زمان و مبلغ های اعلام شده در این خصوص ، احتمالی است و هنوز قطعی نشده است.

امروز برخی رسانه ها به نقل از برخی مسئولان دولتی با اعلام اینکه تا زمانی که پول به حساب مردم واریز نشود طرح هدفمند کردن یارانه‌ها اجرا نمی‌شود، گزارش داده بودند: با اختصاص کارت یارانه‌ای برای هر نفر با دهک پایین حدود 25 تا 30 هزار تومان پرداخت می‌شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها