به گزارش واحد مرکزی خبر ، ابراهیم درویشی افزود: بانک ها به ازای هر برگ اسکناس فرسوده 6 ریال کارمزد از بانک مرکزی دریافت می کنند.
وی گفت: پیش از این اعلام شده بود که شعب بانک ملی سراسر کشور ملزم به دریافت این اسکناس ها هستند که در تصمیمی جدید مقرر شد همه بانک ها این اقدام را انجام دهند.
مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی ایران افزود: نوشتن هرگونه مطلب روی اسکناس ها موجب می شود ضرایب ایمنی اسکناس ها مخدوش شود و امکان تشخیص اسکناس های جعلی از اصلی از بین برود.
درویشی اسکناس را ثروت ملی و نگهداری خوب از آن را از جمله شاخص های فرهنگی دانست و گفت: ارزهای خارجی، عمری چند برابر اسکناس های ایرانی دارد و ما برای تشویق مردم به نگهداری بهتر از اسکناس کیف هایی تهیه کرده ایم که از طریق بانک ها تقدیم مردم خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم