تاثیر ادویه در پیشگیری از سرطان سینه

گروه سلامت: نتایج یک پژوهش جدید نشان داد: ترکیبات حاصل از ادویه‌هایی مانند زردچوبه و فلفل با محدود کردن رشد سلول‌های بنیادی به پیشگیری از بروز سرطان سینه کمک می‌کنند. به گزارش ایسنا، این سلول‌های بنیادی در واقع تعداد اندکی از سلول‌هایی هستند که باعث رشد یک تومور سرطانی می‌شوند.محققان مرکز سرطان دانشگاه میشیگان آمریکا در این پژوهش جدید دریافته‌اند که وقتی ترکیبات موجود در ادویه‌جات مثل کیورکیومین که از زردچوبه هندی گرفته می‌شود یا پیپرین که از فلفل سیاه تهیه می‌شود به سلول‌های سینه در محیط کشت آزمایشگاهی اضافه شود، از تعداد این سلول‌های بنیادی کاسته می‌شود. در حالی که هیچ تاثیر نامطلوبی روی سلول‌های معمولی تمایز یافته ندارد.
کد خبر: ۲۹۹۸۸۰

دکتر مودهوری کاکارالا محقق طب داخلی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم تعداد سلول‌های بنیادی را محدود کنیم پس از آن می‌توانیم از تعداد سلول‌هایی که قابلیت تبدیل شدن به تومور را دارند بکاهیم.

محققان در نظر دارند، آزمایش ابتدایی مرحله اول کلینیکی را آغاز کنند تا مشخص شود که انسان‌ها چه دوزی از 2 ماده نامبرده را می‌توانند تحمل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها