با حضور موثر پلیس تهران بزرگ خنثی شد

عملیات انتحاری در یک خانقاه

فردی که قصد داشت با انجام عملیات انتحاری اقدام به انفجار یک خانقاه در مناطق جنوبی شهر تهران بکند پس از سه ساعت مذاکره سه فرمانده ارشد نیروی انتظامی با وی سرانجام تسلیم شد.
کد خبر: ۲۹۹۲۲۱

به گزارش واحد مرکزی خبر، مرکز اطلاع رسانی فرماندهی تهران بزرگ در این زمینه اعلام کرد: مقارن ساعت 18 و 20 دقیقه پنج شنبه 19 آذر با اعلام پلیس 110 مشخص شد فردی به نام مجید، 48 ساله که مدعی است 25 سال عضو یکی از فرقه های دراویش بوده، به دلیل بروز اختلاف با مسئولان این فرقه قصد داشته است تا در مراسم پنج‌شنبه شب خانقاه دراویش محله مولوی در جنوب تهران دست به انتقام جویی خونین بزند.

براساس این گزارش، این فرد مسلح که مقادیری مواد منفجره نیز به همراه داشت به محض ورود به خانقاه دو نفر را با اصابت گلوله زخمی می کند که موجب تماس شهروندان با پلیس 110 شد که پلیس بلافاصله در محل حضور یافت.

فرد مسلح در ادامه ، با پرتاب نارنجک موجب ایجاد رعب و وحشت در بین ساکنان محل شد.

این گزارش می افزاید: با حضور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به همراه روسای پلیس در صحنه و با گذشت حدود 3 ساعت مذاکره چهره به چهره، متهم اقدام به تحویل سلاح و مواد منفجره و همچنین تسلیم خود کرد.

سوءاستفاده از زنان به بهانه مراسم خاص

همچنین ‌خبرگزاری فارس افزود: مرد پس از دستگیری، از تجاوز سخن می‌گفت و با صدای بلند می‌گفت که عصمت زن و فرزندش لکه‌دار شده، او می‌گفت، این چه آئینی است که برای رسیدن به مراحل بعدی و کسب برخی توانمندی‌های باید به زنان تجاوز کرد.

مرد خشمگین بود و از مصیبتی که بر سرش آمده بود سخت ناله می‌کرد. می‌گفت آبرویش بر باد رفته و به بهانه مراسم خاص از زن و فرزندش سوءاستفاده جنسی شده است.

باز حکایت تلخ، ساده‌لوحی عده‌ای که تحت تأثیر قرار گفته و حاضرند به همسر و خانواده خود خیانت کرده تا سیر آفاق و انفس کنند. در نظام اخلاقی ایرانیان بنیان خانواده و رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی یک اصل است اما برخی برای کامیابی جنسی خود از هر حربه‌ای استفاده می‌کنند، حتی سوءاستفاده از اخلاقیات و مراسم خاص دراویش.

مرد می‌نالید و به آئینی که برای کامیابی عده‌ای خاص دست به هر اقدامی می‌زند، ناسزا می‌گفت، مرد از درد به خود می‌پیچید و ادعاهای شفابخشی برخی از بزرگان این آئین درویشی را به چالش می‌کشید.

وی می‌گفت: در آشی که برای دروایش درست می‌کنند، ماده توهم زا می‌ریزند آن‌گاه بر سر سفره ورد می‌خوانند و از خود بی‌خود شدن دراویش را به این ورد مرتبط می‌دانند.

این فرد فریاد می‌زد: برخی از بزرگان فرقه با پول دراویش میلیاردر شده‌اند و برای خود موقعیتی دارند، اسم این کار چیست؟

فرد دستگیر شده می‌گفت: مسئول خانقاه به بهانه مراسم خاص از زنان فرقه خواسته‌های نامعقول و غیراخلاقی داشته و در هر مرحله این خواسته‌ها شنیع‌تر می‌شده است. به زن و فرزندم به بهانه‌های واهی و مثلاً خاص تجاوز کرده‌اند.

او می‌گفت: من نماینده تعداد زیادی از دروایش دیگر هستم که عصمت همسرانشان لکه‌دار شده است. باید کسی پیدا می‌شد و به این همه نامردی و خباثت پایان می‌داد.

«م» فرد دستگیر شده به استفاده از مواد روانگردان و توهم‌زا در مراسم مذهبی این فرقه نیز اشاره کرد.‌

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها